| 335 zł |
| (16,75 zł/kg) |
| Zamówienia złożone do godz 14:00 będą nadawane tego samego dnia, natomiast zamówienia złożone po godz. 14:00 będą nadawane dnia następnego. |
| Złożone zamówienia będą realizowane za pośrednictwem firmy spedycyjnej "Siódemka". |
| Wszystkie towary posiadają minimum 3 miesięczny okres ważności. |
| W przypadku kiedy otrzymany towar nie spełnia Państwa oczekiwań, mają Państwo prawo do odesłania towaru w nienaruszonym stanie w okresie do 10 dni od daty otrzymania a my zwrócimy Państwu pieniądze. |
| Pobranie: w przypadku wybrania tej formy płatności informacja o kosztach wysyłki będzie podana w parametrach aukcji. |
| Przelew: w przypadku płatności przelewem, przesyłkę nadajemy po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie. |
| Bardzo prosimy o wypełnianie formularza opcji dostawy, to znacznie ułatwia i pozwala sprawnie zrealizować Państwa zamówienie. |
|
| Exigent 33 Aromatic Attraction 2x10kg |
| Dla kotów dorosłych, wybrednych (w wieku 1-10 lat). Unikalny zapach. |
Dodatkowo znajdą Państwo w paczce pojemnik na 1,5kg pokarmu, z systemem odmierzającym dawkę posiłku.
|
Charakterystyka:
Karma Exignet 33 Aromatic attraction charakteryzuje się unikalnym zapachem uzyskanym, dzięki wyjątkowej kompozycji składników najwyższej jakości. Ta kompletna sucha karma pokrywa wszystkie potrzeby pokarmowe oraz pobudza apetyt kotów wybrednych.
SKŁAD:kukurydza, suszone ryby, pszenica, gluten kukurydziany, tłuszcze zwierzęce, izolat białka roślinnego*, hydrolizat białka zwierzęcego, włókno roślinne, suszone mięso drobiowe, pulpa buraczana, olej sojowy, sole mineralne, olej z ogórecznika.
DODATKI (na 1 kg karmy): Dodatki dietetyczne: Witamina A: 24300 UI, Witamina D3: 900 UI, E1 (Żelazo): 46 mg, E2 (Jod): 3,6 mg, E4 (Miedź): 9 mg, E5 (Mangan): 60 mg, E6 (Cynk): 197 mg, E8 (Selen): 0,08 mg - Konserwanty - Przeciwutleniacze.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: Białko surowe: 33% - Oleje i tłuszcze surowe: 15% - Popiół surowy: 7,5% - Włókno surowe: 3%
*L.I.P. - białka wyselekcjonowane pod kątem bardzo wysokiej przyswajalności. |
|