ZALETY:
- Stymuluje wzrost włosów
- Wzmacnia cebulki włosowe
- Nawilża skórę głowy
- Regeneruje strukturę włosów
Stymuluje wzrost zdrowych i silnych włosów, zapobiega ich przedwczesnemu wypadaniu, przywraca balans skórze głowy. Aktywnie odżywia i wzmacnia cebulki włosowe, przyspieszając wzrost zdrowych włosów.
Olej ałtajskiego rokitnika i marokański olejek arganowy przyczyniają się do powstawania keratyny, która nadaje włosom blask i wytrzymałość.
Olej kardamonu, jodły syberyjskiej i dzikiej mięty, które stymulują krążenie krwi skóry głowy, potęgują przenikanie aktywnych składników do cebulek włosowych, zapewniając maksymalną aktywność produktu.
SPOSÓB UŻYCIA:
Nanieść olejek na skórę głowy, wetrzeć kolistymi masującymi ruchami. Dla najlepszego stymulującego efektu zaleca się zostawić na godzinę z wykorzystaniem środka ocieplającego, np. ręcznika lub czapeczki. Stosować 2-3 razy w tygodniu.
Skład:
Olea Europaea Fruit Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Phospholipids, Tocopherol, Arctium Lappa Root Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Argania Spinosa Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycolipids, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Persea Gratissima Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Kernel Oil, Mentha Piperita Leaf Oil, Elettaria Cardamomum Oil, Hydrogenated Soybean Oil, Rethinyl Palmitate, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Linolenate, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters, Rosa Canina Fruit Oil, Borago Officinalis (Borage) Seed Oil, Abies Sibirica Oil, Parfum.
PRODUKTY Z SERII "NATURA SIBERICA PROFESSIONAL - ROKITNIK AŁTAJSKI"
![NS_OSP](http://triny.pl/img/cms/IMG_8519_2.jpg)
Nowa profesjonalna ROKITNIKOWA linia produktów do pielęgnacji włosów i ciała “OBLEPIKHA siberica PROFESSIONAL”
Podstawą nowej linii jest cenny składnik - rokitnik ałtajski.
Rokitnik ałtajski jest jednym z najlepszych źródeł witamin, zawiera niezbędne aminokwasy i kwasy tłuszczowe omega 3,6,9 i 7, które to są odpowiedzialne za nasze zdrowie i urodę. Olejek ten został pozyskany w wyniku tłoczenia na zimno owoców zbieranych ręcznie.