Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

ROBOT KENWOOD KMC570 +BLENDER + MASZYNKA ! NOWY FV

28-02-2015, 13:41
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 1 550 zł     
Użytkownik GANDER24_PL
numer aukcji: 5091742290
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 152   
Koniec: 28-02-2015 13:28:57

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Marka: Kenwood
Moc (W): 1000
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Robot kuchenny CHEF PREMIER KMC570


Jeśli gotowanie jest twoją pasją, ten robot pozwoli rozwinąć twój talent i uwolnić kulinarną osobowość

NOWOŚĆ!!!

Dla wymagających

Roboty serii PREMIER to wszechstronne i mocne (1000 W silnik) urządzenia. Od początku do końca zostały zaprojektowane z myślą o wymagających użytkownikach. Gdy przygotowanie posiłków znaczy dla ciebie więcej niż codzienny obowiązek, gdy jest wyzwaniem i pasją, gdy masz większe grono stołowników lub często zapraszasz gości - to jest idealny model robota kuchennego dla Ciebie.

Jakość na lata

Roboty Kenwood Chef I Major kupuje się “na lata”. Projekt, użyte materiały i rozwiązania gwarantują bezawaryjną pracę, dzień po dniu, rok po roku. Metalowa obudowa i misa, metalowe narzędzia mieszające, mocny silnik z unikalnym systemem przekładni dający użytkownikowi całe spektrum mocy i prędkości obrotów. Wszystko po to aby latami cieszyć się i dzielić swoją pasją gotowania

Możliwości rozbudowy

Robot Kenwood Chef i Major to nie tylko sama maszyna wyposażona w końcówki mieszające. Każda z nich to baza do której można podłączyć całą gamę opcjonalnych przystawek, czyniąc z robota np. sokowirówkę, maszynkę do mielenia, blender, maszynkę do lodów, młynek, sito czy obieraczkę do ziemniaków i wiele innych. Mając jednego robota masz nieograniczoną możliwość rozbudowy, tworząc z niego jedyny w swoim rodzaju system do przygotowywania posiłków. Razem z robotem znajduje się blender wykonany ze szkła odpornego na duże różnice temperatury typy THERMO RESIST .

 

 

 

Przystawki i akcesoria

  • Gniazdo przystawek - typ misy:tak
  • Hak do wyrabiania ciasta:tak
  • Mieszadło typu 'K':tak
  • Gniazdo szybkich obrotów:tak
  • Gniazdo wolnych obrotów:tak
  • Trzepaczka:tak

 

 

Dane podstawowe

  • Obudowa - materiał wykonania:Aluminium
  • Misa - materiał wykonania:Szczotkowana stal nierdzewna
  • Narzędzia mieszające - materiał wykonania:Powlekane aluminium
  • Kolor:Srebrny
  • Gwarancja:tak
  • Moc / silnik:1000W
  • Rozmiar (cm):28.5 x 23.0 x 39.0
  • Prędkość:Płynna regulacja
  • Moc:1000 W
  • Waga:7.7 kg

 

Najważniejsze funkcje

  • Elektroniczna kontrola prędkości:tak
  • Timer:nie
  • Mieszanie planetarne:tak

 

Pozostałe

  • Części do mycia w zmywarce:tak
  • Przydatne przepisy:tak
  • Szpatuła:tak
  • Osłona przeciwko chlapaniu:tak

 

Pojemności

  • Misa (pojemność):4.6 L
  • Pojemność misy (całkowita):4,6 litrów
  • Pojemność - ciasto:2.7 kg
  • Pojemność - masa chlebowa:2.2 kg
  • Pojemność - białka:12 (maks.)
  • Pojemność - mąka do wyrobów cukierniczych:680 g

 

 

ZAWARTOŚĆ OPAKOWANIA:

 

Razem z robotem znajdą Państwo komplet trzech narzędzi mieszających

 

 

 

Mieszadło K to nie tylko niepowtarzalny wzór, ale również sposób na uzyskanie doskonałych efektów za każdym razem. Mieszadło K ze stali nierdzewnej dotrze do każdego miejsca w misie.

 

Trzepaczka jest idealna do ubijania śmietany do tart, deserów z bitej śmietany i kremu, biszkoptów, ciast  lub musów, sufletów czy serników.

 

 

Koncepcja tej końcówki wzorowana jest na akcesoriach z profesjonalnych cukierni i czerpie z nich inspirację. Hak zagniata ciasto szybko i skutecznie, raz za razem, aby zadziwić efektem uzyskanej gładkości i pulchności ciasta.

 


oraz blender wykonany ze szkła typu THERMO RESIST.

 


 

Dodatkowo do zestawu dołączona jest:

 

Maszynka do mielenia AT950A

 

 

Łatwo przyjąć, że ta maszynka służy tylko do mielenia mięsa, ale świetnie nadaje się do mielenia ryb, twardego sera i warzyw. Wytrzymały, metalowy ślimak zapewnia moc i pracę bez wysiłku.
Przystawka jest standardowo wyposażona w trzy sita; do drobnego (3 mm), średniego (4,5 mm) i grubego (8 mm) mielenia.

 

Sitka

Sitko z małymi otworami służy do mielenia na drobno surowego mięsa i ryb, przeznaczonych na kiełbaski czy pasztet, czyli do potraw, w których ważna jest jednolita konsystencja. Drobno zmieloną rybę, kaczkę, wołowinę lub jagnięcinę można wykorzystać do różnego rodzaju przekąsek i przystawek np. pulpetów po tajsku, chińskich pulpetów Wanton, składanych pierożków czy nadziewanego makaronu ravioli. Sitko z małymi otworami jest idealne do przygotowywania farszu z wołowiny lub jagnięcia do kebbe, zapiekanki pasterskiej oraz do mielenia niewielkich orzechów.

Przy pomocy maszynki i drobnego sitka bardzo szybko można przygotować pasztet z wędzonego łososia. Wystarczy zmielić kawałki wędzonego łososia i wymieszać z niewielką ilością śmietany, roztopionego masła, sokiem z cytryny i przyprawami. Następnie schłodzić przez 30 minut. Smaczna łososiowa przystawka gotowa.

Sitko ze średnimi otworami idealnie sprawdza się do mielenia wołowiny na burgery, chili con carne, pieczeń rzymską, moussakę i nadzienie do zawijania w meksykańskich plackach taco oraz do mielenia jagnięciny na zapiekankę pasterską, pulpety lub kofty. Zamiast wołowiny do burgerów można wykorzystać zmielone chude kawałki kurczaka. Sitko ze średnimi otworami jest bardzo praktyczne do mielenia warzyw, twardego sera i orzechów.

Sitko z dużymi otworami jest niezastąpione do uzyskania masy o wyrazistej strukturze np. do kiełbas. Jest także doskonałe do mielenia surowej wieprzowiny, wątróbki i cebuli na grubo-mielony pasztet lub terrine.

Przez sitko z dużymi otworami można przepuścić skórkę kandyzowaną, którą potem można dodać do deserów czy ciast. Zmieloną na tym sitku świeżą skórkę cytrusów można dodać do marmolady domowej roboty. Przygotowując kisze, fondue czy sosy na bazie sera można zmielić twardy ser.

 

Nakładka do napełniania kiełbas


Różnorodność kiełbas na świecie jest ogromna. W każdym kraju, a nawet regionie są charakterystyczne rodzaje kiełbas.

Świeże kiełbasy bardzo łatwo się psują, w związku z tym doskonałym pomysłem jest domowy wyrób kiełbas. W domowej „masarni” można eksperymentować z dowolną kombinacją mięs, dodatków i przypraw. Do kiełbas można dodawać zioła np. rozmaryn, szałwię czy tymianek lub przyprawy, takie jak nasiona kopru włoskiego, czosnek, chilli, imbir czy cytrynę. Kiełbasa niekoniecznie musi być mięsna. Doskonale smakują kiełbasy rybne, z owoców morza lub soczewicy.

Do przeważającej większości kiełbas, jako wypełniacz i zagęstnik dodaje się bułkę tartą i jajka, które jednocześnie zmieniają konsystencję kiełbasy i powodują, że jest delikatniejsza w smaku.

 

PRODUKT NOWY Z POLSKIEJ DYSTRYBUCJI

GWARANCJA 24 MIESIĄCE

Do zakupionego towaru zawsze jest dołączona F-VAT /imienna lub na firmę/

 


 

GANDER
Andrzej Gąsior
Palacha 5/5
31-325 Kraków

Kontakt telefoniczny:

506 [zasłonięte] 37 14 [zasłonięte]@gander24.pl

Przedmioty wysyłamy
do 72h od momentu
otrzymania wpłaty.


Paczki wysyłamy:
Siódemka
KURIER Siódemka

Przedpłata - 0 zł

Odbiór Osobisty możliwy tylko po wcześniejszym ustaleniu szczegółów odbioru

Numer konta bankowego:
50 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 846887

Alior Bank

Wszystkie produkty sprzedawane na naszych aukcjach są nowe i posiadają 24 miesięczną, ogólnopolską gwarancję. Do zakupionego towaru zawsze jest dołączona F-vat /imienna lub na firmę/. Po zakupie prosimy o potwierdzenie wyboru formy płatności, oraz o potwierdzenie adresu do wysyłki zakupionych przedmiotów...

 

Wszystkie produkty sprzedawane u nas na aukcjach są wyłącznie do użytku domowego. W przypadku zakupu produktu na F-VAT firma lub prowadzoną działalność gospodarczą okres gwarancji zmniejsza się do 12 miesięcy.