Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

ROBERTA'S COOKBOOK Carlo Mirarchi, Brandon Hoy

23-05-2014, 1:48
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 176.40 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4178120275
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 4   
Koniec: 23-05-2014 01:44:41

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>71310, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03346, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>04337, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64354, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>72973, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>71310, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03346, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>04337, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64354, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>72973

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Roberta's Cookbook

ROBERTA'S COOKBOOK Carlo Mirarchi, Brandon Hoy

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Carlo Mirarchi, Brandon Hoy, Chris Parachini
Language: English
Publisher: Clarkson Potter Publishers
Publication Date: 29 Oct 2013
Dimensions: 24.4 x 20.3 x 3.3 cm
Format: Hardcover
Pages: 287
Condition: NEW
Product_ID: A77A4CC715

 

 

The Brooklyn destination the New York Times called “one of the most extraordinary restaurants in the country”—which began as a pizza place and quickly redefined the urban food landscape—releases its highly anticipated debut cookbook.
 
When Roberta’s opened in 2008 in a concrete bunker in Bushwick, it was a pizzeria where you could stop in for dinner and stumble out hours later, happy. It’s still a down-the-rabbit-hole kind of place but has also become a destination for groundbreaking food, a wholly original dining experience, and a rooftop garden that marked the beginning of the urban farming movement in New York City. The forces behind Roberta’s—chef Carlo Mirarchi and co-owners Brandon Hoy and Chris Parachini—share recipes, photographs, and stories meant to capture the experience of Roberta’s for those who haven’t been, and to immortalize it for those who’ve been there since the beginning.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 TARTINE BOOK NO. 3 Chad Robertson

 LE PIGEON: COOKING AT THE DIRTY BIRD Rucker

 POK POK Andy Ricker, J. Goode

 MANRESA: AN EDIBLE REFLECTION Kinch, Muhlke

 LUCKY PEACH, ISSUE 8

 LUCKY PEACH, ISSUE 9