Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

RISTORA CZEKOLADA KLASYCZNA GĘSTA 500G BAR

21-03-2012, 13:12
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 25 zł     
Użytkownik AGLOPRIMA2
numer aukcji: 2214959950
Miejscowość ŁÓDŹ
Zostało sztuk: 2    Wyświetleń: 4   
Koniec: 28-03-2012 09:49:40
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha




Adrianna Podgórska
tel. fax
 042 [zasłonięte]637 29
  (w godz. 8 - 16)

tel.kom
0697 [zasłonięte] 187

Osoby chcące odebrać towar osobiście, zapraszam do:

Sklepu Firmowego
ul. Radwańska 61
93-574 Łódź
w godz. 8-16
od pn - pt

Dane do przelewu

Andrzej Piotr Glonek
ul.Kusocińskiego 92A m. 46
94-054 Łódź

 
nr konta bankowego:


Multibank
72 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0170002 [zasłonięte] 092999



Przed dokonaniem zakupów prosimy o zapoznanie się z warunkami na stronie:
"o mnie

RISTORA CIOCCOLATA 500G-

                  KLASYCZNA ,GĘSTA

ORYGINALNA WŁOSKA CZEKOLADA DO PICIA

 

Opis

Klasyczna włoska czekolada pitna, produkt dobrej klasy, sprzedawany pod marką Ristora - znaną i cenioną, z dużymi tradycjami. Skład: cukier, kakao odtłuszczone (kakao odtłuszczone, regulator kwasowości: węglan potasu), skrobia sojowa, sól, aromaty.

 
Sposób przygotowywania:

Na kuchence gazowej (elektrycznej)
Wsypać zawartość torebki do metalowego garnuszka (np. latiery ze stali nierdzewnej), odmierzyć 125 ml mleka i wlewać powoli, mieszając proszek z mlekiem.
Następnie podgrzewać na umiarkowanym ogniu, stale mieszając - aż do osiągnięcia odpowiedniej gęstości i jednolitej konsystencji. Na koniec przelać czekoladę do filiżanki.

 
W ekspresie ciśnieniowym - pod dyszą do spieniania mleka
Wsypać zawartość torebki do metalowego garnuszka (najlepiej latiery ze stali nierdzewnej), odmierzyć 125 ml mleka i wlewać powoli, mieszając proszek z mlekiem.
Następnie podgrzewać pod dyszą do spieniania mleka, aż do osiągnięcia odpowiedniej gęstości i jednolitej konsystencji. Na koniec przelać czekoladę do filiżanki.

W kuchence mikrofalowej
Wsypać zawartość torebki do dużej filiżanki, odmierzyć 125 ml mleka i wlewać powoli, mieszając proszek z mlekiem. Następnie włożyć filiżankę do mikrofalówki na ok. 1 minutę (przy 750 Wattach). Aby otrzymać czekoladę bardziej gęstą, można przedłużyć czas przygotowywania o 15 sekund. Aby przygotować jednocześnie więcej filiżanek czekolady, należy nastawić mikrofalówkę na ok. 2 minuty. Gęstość napoju zależy od ilości mleka (można nieznacznie zmniejszyć zalecaną przez producenta porcję) i czasu podgrzewania.

 

data ważności: luty 2014 / scadenza: febbraio  2014

Cena: 25zł

 


 

RISTORA CZEKOLADA KLASYCZNA GĘSTA 500G BAR