Restaurant Operations Management: Principles and Practices
David Hayes, Jack D. Ninemeier
For courses in Restaurant Management, Quality Food Production Management, Foodservice Management, and some introductory courses in the Hospitality Industry. Designed to be the 'best' book for restaurant management, this text addresses content areas that are integral to a restaurant manager's job, providing current and practical information. It breaks down the busy and complex world of restaurant management into what the manager must know, from the restaurant's inception to its actual operation. It focuses on financial, labor, and product resources, within the context of pleasing the guests. Current, practical, and accurate, Restaurant Operations Management is an easy and interesting read for students, practicing industry professionals, and others wanting to learn effective restaurant management.
Autor: David Hayes, Jack D. Ninemeier
Wydawnictwo: Prentice Hall
Wydanie: 2005
Język: angielski
Stron: 720
Okładka: twarda
ISBN: 013[zasłonięte]0904
Stan: nowa
Cena detaliczna: € 77,99 Nasza cena: 65,95 zł
Nasze książki są nowe, jednak niektóre z nich to tzw. "końcówki nakładów". W związku z tym mogą zdarzyć się wśród nich egzemplarze noszące minimalne ślady lub uszkodzenia (zwykle ledwie widoczne zgniecenia lub zarysowania okładek) powstałe tytułem transportu i magazynowania.