Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

RESTAURANT EMPIRE II + FLATOUT 2 + LAST CHAOS

24-06-2012, 23:59
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 25 zł     
Użytkownik mateusz_pl2
numer aukcji: 2371746605
Miejscowość Kłobuck
Wyświetleń: 53   
Koniec: 23-06-2012, 10:14

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Wersja językowa gry: Polska

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

WYSYŁKA

WPŁATA NA KONTO 7 ZŁ
WYSYŁKA ZA POBRANIEM 15 ZŁ (MINIMUM JEDEN KOMENTARZ POZYTYWNY)

KOSZTY WYSYŁKI NIE ZMIENIAJĄ SIĘ BEZ WZGLĘDU NA ILOŚĆ KUPIONYCH GIER

KONTAKT

TELEFON 509 [zasłonięte] 506
E-MAIL: MATEUSZ_[zasłonięte]@POCZTA.FM
GG: 22[zasłonięte]638


STRONA O MNIE - przed zakupem zapoznaj się z zasadami
KOMENTARZE - sprawdź od kogo kupujesz


KATEGORIE GIER kliknij żeby zobaczyć  inne aukcję z podobnymi grami
 

wszystkie pozostałe dla dzieci gry akcji logiczne przygodowe rpg sportowe strategie strzelaniny symulacje wyścigi

PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST GRA


RESTAURANT EMPIRE II + FLATOUT 2 + LAST CHAOS


gra używana, stan zestawu dobry, nie ma problemów z działaniem

wymagania sprzętowe Pentium 4 1.5 GHz, 512 MB RAM, karta grafiki 128 MB

Restaurant Empire 2 jest sequelem wydanej w 2003 roku gry ekonomicznej cieszącej się swego czasu całkiem sporą popularnością - w samych Stanach Zjednoczonych sprzedała się w liczbie 300 tysięcy egzemplarzy. Omawiana tutaj produkcja została stworzona przez autorów pierwowzoru, studio deweloperskie Enlight Software, czyli prawdziwych weteranów tego typu gier, którzy w swoim portfolio mogą umieścić między innymi serie Hotel Giant i Capitalism.

Tym razem w trakcie kampanii dla jednego gracza czeka na nas szesnaście scenariuszy, w trakcie których kluczem do zwycięstwa jest rozsądne gospodarowanie dostępnymi funduszami, odpowiednie zarządzanie swoją restauracją, a przede wszystkim dbanie o zaspokojenie ciągle zmieniających się potrzeb coraz bardziej wymagających klientów. Jak zwykle rozpoczynamy w niewielkim lokalu i z niezbyt pokaźną sumą na koncie, z czasem jednak zarabiamy coraz większe pieniądze, które inwestujemy w rozbudowę restauracji, a potem stworzenie całej sieci swoich lokali. Zatrudniamy też coraz lepiej wykwalifikowany personel i dodajemy nowe potrawy do naszego menu zyskując w ten sposób coraz większy rozgłos i renomę. Tym samym pomału zbliżamy się też do głównego celu jakim jest znalezienie się na samym szczycie gastronomicznego biznesu.