| | Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24 tel. 501 [zasłonięte] 370 519 [zasłonięte] 288 504 [zasłonięte] 187 [zasłonięte]@tlen.pl | | | | Książkę wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na konto.
Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT. W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji. Odbiór osobisty: Księgarnia PIM, Tychy ul. Jana Pawła II 24 | | | | Wpłata na konto: Alior Bank 21 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 798709 | | | | Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł. | | | Regionalna kuchnia polska
wydawnictwo Olimp Media wydanie 2009 r. ISBN: 978-83-[zasłonięte]-1378-0 Format: 20.0x24.5cm, 96 stron Oprawa: Twarda Wydanie: 1
Opis książki Regionalna kuchnia polska : Spróbuj tradycyjnych specjałów z różnych regionów Polski
W Regionalnej kuchni polskiej prezentujemy przepisy na najsmaczniejsze dania z Kaszub, Mazur, Wielkopolski, Podlasia, ze Śląska, z Podhalai Beskidów. Podajemy także receptury na przysmaki kuchni kresowej – barszcz ukraiński czy pierogi ruskie wpisały się bowiem na trwałe w rodzimą tradycję kulinarną.
Wśród naszych propozycji znajdziecie kaszubski specjał – szmurowaną wołowinę, przyrządzaną przez góralki kwaśnicę oraz mazurską babkę ziemniaczaną. Nie zabrakło tu również przepisów na wyśmienite słodkie wypieki, m.in. sękacz, strudel jabłkowy i rogale świętomarcińskie.
| |