Aukcja
JESTEŚMY BEZPOŚREDNIM DYSTRYBUTOREM
POD NASZĄ MARKĄ BIOWIN WPROWADZAMY TYLKO NAJLEPSZE PRODUKTY!!!
KONIEC PROBLEMU Z PRZELICZANIEM, WYLICZANIEM STĘŻENIA CUKRU W OWOCACH CZY OKREŚLANIEM STĘŻENIA ALKOHOLU
TERAZ OFERUJEMY JEDYNY TAKI:
PRZENOŚNY ORAZ LEKKI
REFRAKTOMETR
Refraktometr jest precyzyjnym przyrządem optycznym służącym do określenia procentowej zawartości:
- cukru (0-40% Brix) w sokach owocowych, nastawach winnych, brzeczce piwnej
- czystego alkoholu (0-25%) według objętości wina z winogron w trakcie i procesie fermentacji na podstawie badania współczynnika refrakcji światła.
ZALETY:
- SOK WYCISKAMY BEZPOŚREDNIO Z OWOCÓW NA PRYZMAT
- WYPOSAŻONY JEST W ATC ( automatyczna kompensacja temperatury )
- POMIARY BARDZO PRECYZYJNE
- SZYBKI I BEZPROBLEMOWY POMIAR
- ŁATWA , RĘCZNA KALIBRACJA
- WYSOKA JAKOŚ WYKONANIA URZĄDZENIA
Badanie próbki jest bardzo proste i szybkie:
- Otwórz przezroczystą płytkę.
- Oczyść powierzchnię pryzmatu bawełnianą tkaniną.
- Umieść jedną lub 2 krople badanego roztworu, za pomocą pipety.
- Odczytaj wartość na skali refraktometru ( granicy białej i niebieskiej linii ).
AKCESORIA W ZESTAWIE:
Pipetka do nakładania roztworu.
Mini-śrubokręt do kalibracji.
Instrukcja obsługi w języku polskim, angielskim, niemieckim, rosyjskim.
Etui.
Gwarancja 12 mc.
Dane techniczne:
ZAKRES POMIAROWY:
- 0 ~ 40% w skali Brix ;
- 0 ~ 25% zawartość alkoholu.
DOKŁADNOŚĆ:
+/- 0,2% Brix, alkohol;
AUTOMATYCZNA KOMPENSACJA TEMPERATURY: (ATC)
10 °C ~ 30 °C (50 °F ~ 86 °F)
Wymiary opakowania ( etui ):
Szerokość: 22 cm
Głębokość: 7 cm
Wysokość: 5 cm
PEŁEN ZESTAW
W RAZIE PYTAŃ NIE CZEKAJ DZWOŃ : +48 (42)[zasłonięte]681 75
ZAPRASZAMY NA INNE NASZE AUKCJE, NA KTÓRYCH ZNAJDZIESZ WIELE POMYSŁÓW NA NIEPOWTARZALNE PREZENTY