|
|
Naturalne przyprawy do peklowania marynowania pieczeni.... 2 rodzaje do wyboru mieszanka dziadka lub mieszanka babci Sekret Dziadka Feliksa - mieszanka do peklowania 100% natura (pakowane hermetycznie) wzbogacona mieszanka przypraw do peklowania mięsa 36g - na 10kg mięsa. Doskonała kompozycja aromatycznych ziół i przypraw, które podkreślają walory smakowe i zapachowe mięs przygotowywanych domowym sposobem. Szczególnie polecana do wieprzowiny, wołowiny, cielęciny oraz baraniny i dziczyzny. Skład: kolendra, owoc jałowca, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, tymianek, rozmaryn, cząber. Nie zawiera konserwantów i glutaminianu sodu. Można używać do marynat i pieczenia Receptura Babci Leokadii - mieszanka do peklowania mieszanka do peklowania 100% natura (pakowane hermetycznie) Receptura Babci Leokadii - tradycyjna mieszanka do peklowania mięsa. Starannie dobrane przyprawy, nadające wyjątkowy smak i aromat mięs przygotowywanych domowym sposobem. Polecamy do wieprzowiny, wołowiny, cielęciny. Skład: kolendra, owoc jałowca, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, goździki. Masa netto: 36 g na 10 kg mięsa. Nie zawiera konserwantów i glutamininu sodu. Można używać do marynat i pieczenia Uwaga przesyłką zwykłą niepoleconą wysyłamy maksymalnie 2 szt przyprawy Za losy przesyłki niepoleconej (nierejestrowanej) nie odpowiadamy w razie zaginięcia nie można jej reklamować Polecamy! Chętnie kupowane z innych naszych aukcji: inne nasze aukcje TERMOMETR DO PIECZENIA MIĘSA do wyboru dwa modele po zakupie prosimy o wybór do Szynkowaru do Wędzarni do Pieczeni 100500 termometr do pieczenia mięs 54-88 st C Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia wołowiny, cielęciny, wieprzowiny oraz drobiu. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie. Dane techniczne: - zakres temperatur: od 54°C do 88°C - dokładność pomiaru: +/-1,5°C UWAGA: Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia. 100600 termometr do pieczenia mięs 0-120 st C Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie. Dane techniczne: - zakres temperatur: od 0°C do 120°C - dokładność pomiaru: +/-2°C UWAGA: Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia. Piękne uniwersalne praktyczne. Dobrze wykonane i wykończone precyzyjnie. Przydadzą się w każdym domu. Szynkowar przeznaczony do wyrobu pysznych parzonych wędlin domowym sposobem. Pozwala na przygotowanie do 1,5 kg wyrobu mięsnego jednorazowo. Na środku wieczka znajduje się gniazdo z otworem umożliwiającym bezpośredni pomiar temperatury wsadu mięsnego. Służy do tego termometr z sondą, który nie jest elementem zestawu. Do szynkowara można dopasować termometr o symbolach 185609, 100100, 100200, 100400, 100600. Wykonany ze stali nierdzewnej. Szerokość produktu: 12cm Głębokość produktu: 12cm Wysokość produktu: 19cm Siatka wędliniarska +300st C 310102 Siatka wędliniarska służy do przygotowywania domowych wyrobów wędliniarskich. Dzięki naszej siatce wędzenie, parzenie, lub gotowanie mięs, stanie się o wiele prostsze.! Siatka nadaje się do mięs o przekroju do 16cm i wadze do 1,5 kg. Jej wytrzymałość termiczna to +300 st. Bardzo łatwo zdejmowalna po obróbce domowego wyrobu. - długość : 5 mb ( +/- 5% ), - posiada atest PZH, Siatka wędliniarska +300st C 310103 Siatka wędliniarska służy do przygotowywania domowych wyrobów wędliniarskich- szynek baleronów oraz innych mięs według upodobań do pieczenia, wędzenia peklowania. Dzięki naszej siatce wędzenie, parzenie, lub gotowanie mięs, stanie się o wiele prostsze.! Siatka nadaje się do mięs o przekroju do 22cm i wadze do 2,5 kg. Jej wytrzymałość termiczna to 300 st. Bardzo łatwo zdejmowalna po obróbce domowego wyrobu. - długość : 4 mb ( +/- 5% ), - posiada atest PZH
|