Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

READY FOR DESSERT: MY BEST RECIPES David Lebovitz

23-05-2014, 1:18
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 175.35 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4178080060
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 23-05-2014 00:58:32

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64176, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>25957, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>39418, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>46794, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>23923, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64176, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>25957, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>39418, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>46794, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>23923

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Ready for Dessert: My Best Recipes

READY FOR DESSERT: MY BEST RECIPES David Lebovitz

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: David Lebovitz
Language: English
Publisher: Jacqui Small LLP
Publication Date: 1 Sep 2011
Dimensions: 27.6 x 21.8 x 3.2 cm
Format: Hardcover
Pages: 280
Condition: NEW
Product_ID: 19A[zasłonięte]64176

 

 

Pastry chef and award-winning blogger David Lebovitz is known for creating desserts with bold and high-impact flavour. His acclaimed new book presents showstopping sweets that bakers of all abilities can master. In Ready for Dessert elegant finales such as Black Currant Tea Creme Brulee and Anise-Orange Ice Cream Profiteroles with Chocolate Sauce are as easy to prepare as comfort foods like Plum-blueberry Upside-Down Cake and Creamy Rice Pudding. With his unique brand of humour, David serves up a tantalizing array of more than 170 recipes for cakes, crisps, cobblers, custards, cookies and more. He reveals his three favourite ever recipes - a deeply spiced Fresh Ginger Cake, the bracing and beautiful Champagne Gelee with Kumquats, Grapefruits and Blood Oranges, and his chunky and chewy Chocolate Chip Cookies. His trademark friendly guidance, as well as serving suggestions, storage advice, flavour variations and tips help ensure success every time. Accompanied by stunning photos by award-winning photographer Maren Caruso, this new compilation of David's best recipes to date will inspire you raid the ingredients cupboard and get baking - or to churn out a batch of home made ice cream. So if you're ready for dessert - and who isn't? - you'll be happy to have this collection of sweet indulgences on your kitchen shelf.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE FOUR & TWENTY BLACKBIRDS PIE BOOK Elsen

 THE GREAT CHOCOLATE BOOK David Lebovitz

 THE PERFECT SCOOP David Lebovitz

 PATISSERIE Murielle Valette

 THE SWEET LIFE IN PARIS David Lebovitz

 FLOUR: A BAKER'S COLLECTION OF SPECTACULAR RECIPES