Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

RATIO Michael Ruhlman

10-04-2015, 6:59
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 105 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5166653299
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 10-04-2015 06:59:42

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>26111, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49763, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>32069, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>65717, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62443, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>26111, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49763, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>32069, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>65717, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62443

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Ratio: The Simple Codes Behind the Craft of Everyday Cooking

RATIO Michael Ruhlman

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Michael Ruhlman
Language: English
Publisher: Simon Spotlight Entertainment
Publication Date: 2 Oct 2010
Dimensions: 13.5 x 1.7 x 21.6 cm
Format: Paperback
Pages: 272
Condition: NEW
Product_ID: 141[zasłonięte]1728

 

 

As the culinary world fills up with overly complicated recipes and never-ending ingredient lists, Michael Ruhlman blasts through the surplus of information and delivers an innovative and straightforward book that cuts to the core of cooking. Instead of spending time wading through the millions of recipes available in books, magazines, and on the Internet, just remember 1-2-3. That's the ratio for cookie dough: 1 part sugar, 2 parts fat, and 3 parts flour. Biscuit dough is 3:2:1 or 3 parts flour, 2 parts liquid, 1 part fat. Change the ratio and bread dough becomes pasta dough, cake becomes muffins, and popovers become crepes. Vinaigrette is 3 parts oil to 1 part vinegar, and is one of the most useful sauces imaginable, giving everything from grilled meat to lettuces intense flavor. Distilling dishes to their essence-using a few simple techniques and even fewer ingredients-is what every professional or home cook needs to know. Broken down into thirty-three ratios and suggestions for enticing variations, preparing food goes from craft to art...all without a recipe.Providing one of the greatest kitchen lessons there is, Ratio gives readers a starting point from which a thousand variations begin-making cooking easier and more satisfying than ever.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE ELEMENTS OF COOKING Michael Ruhlman

 CULINARY REACTIONS: EVERYDAY CHEMISTRY OF COOKING

 FOOD PRESENTING SECRETS Jo Denbury, Cara Hobday

 THE FLAVOUR THESAURUS Niki Segnit

 THE FLAVOR BIBLE Karen Page, Andrew Dornenburg

 RUHLMAN'S TWENTY HC