ul. Koszarowa 2 42-583 Bobrowniki NIP: 498[zasłonięte]014-41 REGON: 240[zasłonięte]043
wpis do EDG: 9595/2006
E-mail: [zasłonięte]@soti.pl
Telefon stacjonarny: 32[zasłonięte]380-30
Telefon komórkowy: 517-[zasłonięte]-499 lub: 510-[zasłonięte]-324
Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00 - 17.00
Polecamy wysyłkę kurierem GLS! (Paczki do 30kg)
Kurier przelew: 16,50 zł
Kurier pobranie: 22,00 zł
Wysyłka Pocztą Polską:
Wpłata na konto:
1-2 opak - paczka pocztowa 8,50 zł
3-6 opak - paczka pocztowa 9,50 zł
7-10 opak - paczka priorytetowa 10,50 zł
Pobranie:
1-2 opak - pobranie priorytet 11,00 zł
3-6 opak - pobranie priorytet 12,00 zł
7-10 opak - pobranie priorytet 13,00 zł
Odbiór paczki w punkcie:
Przesyłka Standard:
1-2 opak - E-przesyłka 6,50 zł
3-6 opak - E-przesyłka 7,50 zł
Przesyłka Pobranie:
1-2 opak - E-przesyłka pobranie 9,00 zł
3-6 opak - E-przesyłka pobranie 10,00 zł
KLIKNIJ - Znajdź placówkę wydającą E-PRZESYŁKĘ
Możliwy odbiór osobisty w siedzibie naszej firmy w Bobrownikach
Zobacz mapę dojazdu
Numer konta bankowego:
Bank Zachodni WBK:
41 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]7790001 [zasłonięte] 057089
Dane do przelewu:
SOTI ul. Koszarowa 2 42-583 Bobrowniki
Przed licytacją prosimy o zapoznanie się ze stroną "o mnie"
Zgodnie z Ustawą z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów (Dz. U. Nr22, poz.271 z późn. Zmianami) Klient ma prawo do odstąpienia od umowy kupna sprzedaży zawartej na odległość bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty otrzymania towaru.
Szczegóły realizacji zwrotów na stronie "o mnie".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Panelealle
|
|
|
|
Czekolada deserowa do fontann i fondue + TRZY GRATISY
opakowanie 500 g
15,75 zł
cena za 1 kg: 31,50 zł
Czekolada deserowa o zawartości 55% kakao występuje w postaci pastylek, co ułatwia rozpuszczanie i dozowanie. Ma zrównoważony, aksamitny smak kakao.
............
Skład: Miazga kakaowa, Cukier, Tłuszcz kakaowy, Emulgator: lecytyna sojowa, Aromat: wanilina, Emulgator: E476
Wartości odżywcze w 100g produktu:
- wartość energetyczna 539 kcal / 2.255 kJ
- zawartość ogólna białka 5,2 g
- węglowodany przyswajalne 46,9 g
- zawartość ogólna tłuszczu 34,7 g
Zastosowanie czekolady:
- jako polewa do ciast i deserów
- do produkcji czekoladek i pralin
....
Czekolada jest pakowana i zgrzewana w specjalne worki:
- wykonany z aluminium - zapewnia trwałość, duża wytrzymałość opakowania
- worek typu doypack - można postawić w pozycji pionowej
- atest PZH - dopuszczone do kontaktu z żywności
- strunowe zamknięcie - dłuższa świeżość czekolady po otwarciu
- nieprzezroczystość i wysoka barierowość - czekolada nie utlenia się, dłuższa świeżość
Na każdym worku podany skład czekolady, producent, firma przepakowująca oraz instrukcja rozpuszczania.
Czekoladę można rozpuszczać bezpośrednio w fontannie, albo w mikrofalówce lub za pomocą kąpieli wodnej. Na każdym opakowaniu naklejka z instrukcją rozpuszczania!
....
....
PROMOCJA Do każdej przesyłki dodajemy TRZY GRATISY:
...........
GRATIS 1 - Przepisy na czekoladę do picia Do każdej przesyłki dodajemy książeczkę z przepisami (kilkadziesiąt przepisów) na czekoladę do picia, koktajle czekoladowe oraz drinki.
.........................................
GRATIS 2 - Próbka belgijskich pianek Marshmallow Tylko na naszej aukcji GRATIS próbka belgijskich, waniliowych pianek Marshmallow do każdej przesyłki. Zanurzona pianka w czekoladzie to sama słodycz.
GRATIS 3 - Zestaw próbek wszystkich czekolad Do każdej przesyłki GRATIS próbki wszystkich czekolad smakowych: cappuccino, karmel, limonka, truskawka, pomarańcza oraz biała, deserowa, mleczna.
JAK WYBRAĆ ODPOWIEDNIĄ CZEKOLADĘ?
..............
Zapoznaj się z krótkim opisem naszych czekolad, wybierz kategorię, która Ci odpowiada, następnie kliknij na gwiazdki, aby przejść na aukcję.
Belgijska czekolada Exclusive charakteryzuję się najwyższą płynnością. W jej skład wchodzą najlepszej jakości składniki, które dają intensywny aromat i niepowtarzalny smak oraz idealną konsystencję do fontanny czekoladowej oraz fondue. Dzięki odpowiedniej zawartości czystego masła kakaowego czekolada w fontannie tworzy idealną, gładką kaskadę.
Czekolada Premium to belgijska czekolada o aksamitnym smaku uzyskanym dzięki najwyższej jakości składników. Jest przeznaczona głownie do produkcji czekolady do picia, czekoladek, pralin, deserów oraz ciast. Świetnie sprawdzi się również w czekoladowym fondue. Czekolady firmy Callebaut są znane i używane przez profesjonalnych cukierników na całym świecie.
Czekolady klasy Standard są czekoladami do użytku ogólnego. Nadają się do robienia czekolady do picia, czekoladek, ciast oraz fondue. Upłynniając czekoladę masłem kakaowym (dostępnym na naszych aukcjach) uzyskamy odpowiednią konsystencję do fontanny czekoladowej.
|
|