Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PRZYSMAKI Z PODROBÓW WE WSPÓŁCZESNEJ KUCHNI -NOWA

28-01-2012, 7:42
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 24.40 zł     
Użytkownik proksiegarnia
numer aukcji: 2022291651
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 9   
Koniec: 26-01-2012 15:59:39

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Untitled Document

Przesylki realizujemy za posrednictwem:

oraz firmy kurierskiej:

Klikajac "Kup teraz", akceptujesz regulamin aukcji zawarty w zakladce "O mnie".

Numer konta znajda Państwo w zakladce "O mnie".


PRZYSMAKI Z PODROBÓW WE WSPÓŁCZESNEJ KUCHNI



Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością i były uważane za szczególny przysmak.
W niniejszej publikacji zebraliśmy receptury na specjały z wątroby, flaków, serc, żołądków, ozora, nerek, płuc i ogona. Ponadto podajemy kilka przepisów na kaszankę i czerninę.
Znajdziesz tu ciekawe propozycje przekąsek, zup oraz dań głównych. Obok takich znanych potraw, jak ozorki w galarecie czy płucka na kwaśno, prezentujemy m.in. zapomniane żarniuki i gęsi pipek.



 

Oprawa: Twarda
Format: 14.5x20.5cm
Ilość stron: 112
Wydanie: 1
Rok wydania: 2011