Przysmaki z czekolady. Ponad 100 wspaniałych przepisów
|
Autor: praca zbiorowa
Wydawca: Parragon 2009
Format: 12x15 cm
ISBN: 978-1-4[zasłonięte]075-79-1
Stan: NOWA
Oprawa: oprawa twarda
Stron: 240
|
Opis wydawcy:
Już samo słowo „czekolada” ma w sobie odrobinę magii, co zgodnie potwierdzają wszyscy miłośnicy tego przysmaku. W dzisiejszych czasach czekoladę wykorzystuje się w kuchni na nieskończenie wiele sposobów. Urozmaica ona smak gorących deserów, ciast , ciasteczek, deserów na zimno oraz lodów, które nabierają zupełnie innego smaku dzięki temu niezwykłemu składnikowi. Zawarte w książce przepisy umożliwią ci przygotowanie wspaniałych czekoladowych smakołyków, które zadowolą podniebienie nawet najwiekszych smakoszy spośród twojej rodziny i przyjaciół.
112 przepisów na kuszące i przepyszne smakołyki Krótkie wprowadzenie do każdego rozdziału, pełne przydatnych rad i pomysłów Przejrzysta lista składników i praktyczne instrukcje zawierające opis poszczególnych etapów przyrządzania każdego deseru Przepiękne fotografie gotowych przysmaków.
List ekonomiczny - opłata: 5.50 List polecony ekonomiczny - opłata: 7.50 List priorytetowy - opłata: 8.00 List polecony priorytetowy - opłata: 10.00 Przesyłka pobraniowa priorytetowa - opłata: 12.00 Kurier DPD - opłata: 12.00 Kurier DPD - pobranie - opłata: 16.00
W przypadku wysyłki listem ekonomicznym lub priorytetowym zwykłym (nierejestrowanym/niepoleconym) nie ma możliwości reklamacji przesyłki na poczcie w przypadku jej zaginięcia. Wysyłka wyłącznie na odpowiedzialność Kupującego.
Zapraszam do licytacji!!!
Pamiętaj - kupując jednocześnie kilka książek ograniczasz koszty przesyłki pocztowej!!!
|