na wszelkie pytania odpowiadamy
mailowo
Wpłaty można dokonywać na konto :
Nr konta:
85 2490
[zasłonięte] 0
[zasłonięte]0050000
[zasłonięte] 590339
Koszt wysyłki podany jest w opisie każdej aukcji.
Podana cena za przesyłkę dotyczy zakupu 1 książki,jeśli kupujesz więcej niż 1 książkę
ZAPYTAJ O KOSZT PRZESYŁKIWysyłka Pocztą Polską zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na koncie.
Osoby bez pełnej aktywacji konta proszone są o potwierdzenie zakupu.
Wszelkie informacje niezbędne do zakończenia transakcji dostaną Państwo w automatycznej wiadomości z allegro po wygranej aukcji.
Szczegółowy regulamin znajduje się na stronie "O mnie".
Udział w naszych aukcjach oznacza jego akceptację.
Na wpłatę czekamy 7 dni-termin ten może ulec wydłużeniu po wcześniejszym uzgodnieniu
Przysmaki wiejskiej piekarni
domowe chleby, bułki, chałki
Przekonaj się, że wyrób pieczywa wcale nie jest umiejętnością zarezerwowaną wyłącznie dla profesjonalistów – chleb czy bułki z powodzeniem możesz upiec samodzielnie w domu.
W niniejszej książce prezentujemy zbiór przepisów na smaczne i zdrowe (bo pozbawione przemysłowych „ulepszaczy”) chleby na zakwasie oraz drożdżowe – np. chleb ciabatta, chleb dyniowy, miodowy, kukurydziany czy żytni z kminkiem.
Ponadto polecamy receptury na całą gamę bułek – np. szwedki czy bułki z ziarnami.
Uzupełnienie publikacji stanowią pomysły na wyroby półcukiernicze – np. chleb turecki, chałki czy bułeczki cynamonowe.
Przepisy poprzedza obszerny rozdział, w którym znajdziesz niezbędne informacje na temat wypieku pieczywa w domu, m.in. jakie zgromadzić akcesoria, jakie są rodzaje mąki i etapy wytwarzania.
wydawnictwo:
Olimp Media
Oprawa: Twarda
Format: 17.0x24.5cm
Ilość stron: 128
Wydanie: 1
Rok wydania: 2011