Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Przysmaki wiejskiej piekarni -Prokopczuk

24-01-2012, 7:13
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 24 zł     
Użytkownik madom_pl
numer aukcji: 2008850313
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 8   
Koniec: 18-01-2012 22:13:42

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Rok wydania (xxxx): 2011
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


na wszelkie pytania odpowiadamy
mailowo
Wpłaty można dokonywać na konto :


AliorBank.gif

Nr konta:
85 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 590339

Koszt wysyłki podany jest w opisie każdej aukcji.

Podana cena za przesyłkę dotyczy zakupu 1 książki,jeśli kupujesz więcej niż 1 książkę ZAPYTAJ O KOSZT PRZESYŁKI


Wysyłka Pocztą Polską zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na koncie.
12pocztalogoia6.jpg
Osoby bez pełnej aktywacji konta proszone są o potwierdzenie zakupu.

Wszelkie informacje niezbędne do zakończenia transakcji dostaną Państwo w automatycznej wiadomości z allegro po wygranej aukcji.

Szczegółowy regulamin znajduje się na stronie "O mnie".
Udział w naszych aukcjach oznacza jego akceptację.

Na wpłatę czekamy 7 dni-termin ten może ulec wydłużeniu po wcześniejszym uzgodnieniu

Przysmaki wiejskiej piekarni

domowe chleby, bułki, chałki

Przekonaj się, że wyrób pieczywa wcale nie jest umiejętnością zarezerwowaną wyłącznie dla profesjonalistów – chleb czy bułki z powodzeniem możesz upiec samodzielnie w domu.

W niniejszej książce prezentujemy zbiór przepisów na smaczne i zdrowe (bo pozbawione przemysłowych „ulepszaczy”) chleby na zakwasie oraz drożdżowe – np. chleb ciabatta, chleb dyniowy, miodowy, kukurydziany czy żytni z kminkiem.
Ponadto polecamy receptury na całą gamę bułek – np. szwedki czy bułki z ziarnami.
Uzupełnienie publikacji stanowią pomysły na wyroby półcukiernicze – np. chleb turecki, chałki czy bułeczki cynamonowe.

Przepisy poprzedza obszerny rozdział, w którym znajdziesz niezbędne informacje na temat wypieku pieczywa w domu, m.in. jakie zgromadzić akcesoria, jakie są rodzaje mąki i etapy wytwarzania.
Autor/autorzy:
  • Z.Prokopczuk

wydawnictwo:

Olimp Media


Oprawa: Twarda
Format: 17.0x24.5cm
Ilość stron: 128
Wydanie: 1
Rok wydania: 2011


Przysmaki wiejskiej piekarni -Prokopczuk