na wszelkie pytania odpowiadamy
mailowo
Wpłaty można dokonywać na konto :
Nr konta:
85 2490
[zasłonięte] 0
[zasłonięte]0050000
[zasłonięte] 590339
Koszt wysyłki podany jest w opisie każdej aukcji.
Podana cena za przesyłkę dotyczy
zakupu 1 książki,
jeśli kupujesz więcej niż 1 książkę
ZAPYTAJ O KOSZT PRZESYŁKIWysyłka Pocztą Polską zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na koncie.
Osoby bez pełnej aktywacji konta proszone są o potwierdzenie zakupu.
Wszelkie informacje niezbędne do zakończenia transakcji dostaną Państwo w automatycznej wiadomości z allegro po wygranej aukcji.
Szczegółowy regulamin znajduje się na stronie "O mnie".
Udział w naszych aukcjach oznacza jego akceptację.
Na wpłatę czekamy 7 dni-termin ten może ulec wydłużeniu po wcześniejszym uzgodnieni
Przysmaki do chleba
pasztety, wątrobianki, pasty
Prezentujemy receptury na rozmaite dodatki do pieczywa. Amatorom wyrobów mięsnych proponujemy pasztety i wątrobianki, a zwolennikom jarskich przysmaków – pasty oraz kremy z nabiału, warzyw, ryb i owoców morza.
Ponadto znajdziecie tu przepisy na masła smakowe, domowy ser topiony oraz kremy czekoladowy i śliwkowy, które na pewno przypadną do gustu najmłodszym.
Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno pożywne kanapki na codzienne śniadanie czy kolację, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie.
wydawnictwo:
Olimp Media
Oprawa: Twarda
Format: 14.0x20.0cm
Ilość stron: 144
Wydanie: 1
Rok wydania: 2011