Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Przyprawy do każdej potrawy- Anna Popis-Witkowska

19-01-2012, 22:13
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 15 zł     
Użytkownik billis17
numer aukcji: 2001719426
Miejscowość Szczecinek
Wyświetleń: 13   
Koniec: 15-01-2012 13:45:45
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


       

           e-mail
[zasłonięte]@gmail.com

         telefon
     664-[zasłonięte]-763
   


Wyłącznie przedpłata
        na konto


Przesyłki wysyłane są
        priorytetem
    (Poczta Polska)
Koszt przesyłki - 0 zł

                    1.
     PRZED ZAKUPEM
Do większości publikacji
oferuję darmowy fragment
       książki.

                     2.
Zakup potwierdź mailem
wpisując swój nick z Allegro.

                     3.
W odpowiedzi otrzymasz dane
 do dokonania płatności
(nr konta i tytuł przelewu)

                      4.
Po zaksięgowaniu wpłaty
wysyłam kupującemu pełną
wersję elektroniczną
książki - gratis!!!

                      
5.
Informuję o terminie wysłania
książki drukowanej.

                       6.
Po otrzymaniu przesyłki
kupujący wystawia komentarz,
co jest dla mnie informacją,
że przesyłka dotarła zgodnie
    z umową.

                        7.
Komentarz wystawiam
jako druga.

                        8.
Jeżeli przesyłka nie dotrze
      w ciągu 10 dni
od otrzymania maila
potwierdzającego, proszę
o kontakt celem wyjaśnienia
         sytuacji.



Przyprawy do każdej potrawy- Anna Popis-Witkowska






"Przyprawy do każdej potrawy"
Anna Popis-Witkowska


Wydawca: "Złote Myśli"
ISBN: [zasłonięte]978-8382-487-2
ilość stron: 105
Książka drukowana - nowa
okładka: miękka
cena rynkowa: 19,97
cena promocyjna: 14,98 zł
 przesyłka: 0 zł






S
pis treści
  • Przyprawy
  • Alpinia
  • Anyż
  • Anyż gwiaździsty
  • Arcydzięgiel litwor
  • Bazylia
  • Cebula
  • Cynamon
  • Czarnuszka
  • Cząber
  • Czosnek
  • Estragon
  • Fenkuł
  • Gałka muszkatołowa
  • Gorczyca
  • Goździki
  • Imbir
  • Jałowiec
  • Kapary
  • Kardamon
  • Kmin rzymski
  • Kminek
  • Kolendra
  • Koper
  • Kozieradka
  • Kurkuma
  • Liść laurowy
  • Lubczyk
  • Majeranek
  • Mak
  • Melisa
  • Mięta
  • Oregano
  • Papryka
  • Pieprz
  • Rozmaryn
  • Szafran
  • Szałwia
  • Trawa cytrynowa
  • Trybula
  • Tymianek
  • Wanilia
  • Ziele angielskie
  • Jakie przyprawy pasują do różnych potraw?
  • Mieszanki przypraw
  • Curry
  • Mieszanki do zup
  • Przyprawa do gulaszu
  • Przyprawa do mięs
  • Przyprawa do pizzy
  • Przyprawa do ryb
  • Mieszanki ziół do różnych potraw
  • Bibliografia 
    • Przyprawy
    • Alpinia
    • Anyż
    • Anyż gwiaździsty
    • Arcydzięgiel litwor
    • Bazylia
    • Cebula
    • Cynamon
    • Czarnuszka
    • Cząber
    • Czosnek
    • Estragon
    • Fenkuł
    • Gałka muszkatołowa
    • Gorczyca
    • Goździki
    • Imbir
    • Jałowiec
    • Kapary
    • Kardamon
    • Kmin rzymski
    • Kminek
    • Kolendra
    • Koper
    • Kozieradka
    • Kurkuma
    • Liść laurowy
    • Lubczyk
    • Majeranek
    • Mak
    • Melisa
    • Mięta
    • Oregano
    • Papryka
    • Pieprz
    • Rozmaryn
    • Szafran
    • Szałwia
    • Trawa cytrynowa
    • Trybula
    • Tymianek
    • Wanilia
    • Ziele angielskie
    • Jakie przyprawy pasują do różnych potraw?
    • Mieszanki przypraw
    • Curry
    • Mieszanki do zup
    • Przyprawa do gulaszu
    • Przyprawa do mięs
    • Przyprawa do pizzy
    • Przyprawa do ryb
    • Mieszanki ziół do różnych potraw
    • Bibliografia

      Wypróbuj nowe, oryginalne oraz tradycyjne
      i sprawdzone smaki w Twojej kuchni, aby zadziwić swoich gości

      Tylko dla miłośników dobrej kuchni: Zanim dowiesz się, jak wykorzystać najróżniejsze przyprawy do przyrządzania smakowitych i niezwykle aromatycznych potraw, wyobraź sobie taką sytuację:

      ...w mieszkaniu roznosi się niesłychanie pobudzający apetyt zapach, a domownicy co chwila dopytują się Ciebie, co tak smakowicie pachnie? Ty z uśmiechem zadowolenia kończysz przygotowywać posiłek. Po chwili wszyscy domownicy siedzą przy stole, zajadają ze smakiem, a pochwałom nie ma końca... A wszystko to jedynie dzięki umiejętnemu dodaniu starannie dobranej przyprawy, która potrafi przekształcić zwykły obiad w iście orientalne danie...

      Niewątpliwie na co dzień wykorzystujesz takie znane przyprawy jak pieprz, sól, majeranek, bazylia, curry, ale czy słyszałaś na przykład o alpinii, fenkule, kurkumie, kaparach i czy wiesz jak je wykorzystać do urozmaicenia przygotowywanych przez Ciebie potraw?

      Już za chwilę będziesz mogła zapoznać się z opisem 40 ziół wraz z właściwościami, zastosowaniem, krótką historią i pochodzeniem. Przede wszystkim jednak możesz poznać sekrety niezwykle aromatycznej i taniej kuchni, oraz specjalne propozycje mieszanek przyprawowych wraz z przykładami przepisów na potrawy, przy których przyrządzaniu można wykorzystać proponowane przyprawy.

      Publikacja, o której mowa, "Przyprawy do każdej potrawy", została przygotowana w postaci elektronicznej (PDF), dzięki której możesz bez problemu przeszukiwać jej treść w poszukiwaniu odpowiedniej przyprawy, wydrukować sobie interesujący Cię aktualnie przepis/opis przyprawy, powiesić go na lodówce i wygodnie z niego korzystać, nie denerwując się zamykającą się tradycyjną książką.

      Przez żołądek do serca...?

      To powiedzenie z pewnością nie jest Ci obce. A czy chciałabyś dowiedzieć się, jak je urzeczywistnić? Nie od dziś wiadomo, że niektóre przyprawy są silnymi afrodyzjakami. Teraz także i Ty możesz się dowiedzieć, jak wykorzystywać te przyprawy podczas przyrządzania dań, tak aby posiłek poza właściwościami odżywczymi miał także właściwości... miłosne!

      Chcesz wzbudzić uczucie, albo rozbudzić na nowo pożądanie, które już trochę przygasło? Nic trudnego... wykorzystaj do tego przyprawy :-)

      Zobacz czego jeszcze możesz się dowiedzieć dzięki publikacji
      "Przyprawy do każdej potrawy"?

      • Posiądziesz nową wiedzę zarówno o znanych Ci już przyprawach, jak i o takich, o których nawet jeszcze nie słyszałaś, a Twoja rodzina jeszcze chętniej będzie zasiadała do stołu.
      • Dzięki egzotycznym dodatkom odkryjesz na nowo znane Ci od lat potrawy. Szczypta odpowiednio dodanej przyprawy zamieni zwykły schabowy w orientalny przysmak.
      • Staniesz się jeszcze bardziej kreatywna w kuchni. Docenią to znajomi, którzy wpadną na kawę i dadzą się skusić na nową wersję szarlotki lub smakowitą sałatkę, zawierającą nietypowe i oryginalne przyprawy.
      • Co najważniejsze - to wszystko jest możliwe, bez nadszarpywania Twojej kieszeni. Przyprawy są tanie i powszechnie dostępne. Trzeba tylko wiedzieć, jak je wykorzystać!

      Dzięki publikacji "Przyprawy do każdej potrawy" możesz odkryć radość z gotowania, przyprawiania i... jedzenia. Czy nie uważasz, że warto byłoby wprowadzić pewne urozmaicenia do Twojej kuchni? Czas zaskoczyć wszystkich. Nie krępuj się... i... WYKORZYSTAJ przyprawy do granic możliwości :-)

       




BONUS !!!
Po dokonaniu wpłaty otrzymasz
gratisowo pełną wersję elektroniczną.