Przyprawa kulinarna Czubrica czerwona 50g bez hemi
Czubrica czerwona 50g
W kuchni bułgarskiej czubrica jest jedną z najbardziej preferowanych przypraw. Stosuje się ją do ciężkostrawnych potraw, takich jak soczewica, fasola, dania z mięsem baranim i jagnięcym, do zup. Czubrica wybitnie podnosi smak jajka w jakiejkolwiek postaci. Czubrica czerwona jest ostrzejsza od zielonej. W skład mieszanki przyprawowej wchodzi:
- sól
- papryka czerwona słodka
- cukier
- czosnek granulowany
- cząber
- bazylia
- chilli
- tymianek
Data ważności na etykiecie wysłanej do klienta.
CZAS I REALIZACJA DOSTAWY
Realizacją zamówień zajmujemy się w dni robocze i robimy wszystko, aby przesyłka dotarła do Ciebie tak szybko jak to możliwe, najczęściej są to 2-3 dni.
Po otrzymaniu zamówienia upewniamy się, że produkty są dostępne. Następnie informujemy Cię e-mailem o przyjęciu zamówienia do realizacji.
W pierwszy lub drugi dzień roboczy od momentu otrzymania zamówienia kurier odbiera od nas przesyłkę. Usługa kurierska jaką wybieramy umożliwia dostarczenie towaru już na następny roboczy dzień od momentu nadania paczki. Najczęściej kurier dostarcza paczki w godzinach 9:00-17:00. Warto wziąć to pod uwagę przy podawaniu adresu dostawy.
Staramy się pakować bardzo dokładnie produkty, aby nie zostały uszkodzone podczas transportu. Jednak odbierając paczkę od kuriera sprawdź jeszcze przy nim zawartość pudełka. Gdy okaże się, że zamawiane artykuły zostały uszkodzone, kurier od razu spisze protokół reklamacyjny, co będzie podstawą do ewentualnej wymiany produktów na nowe.
Przelewem ( współpracujemy z serwisem PayU, dzięki czemu transakcje płatnicze dokonywane są szybko i bezpiecznie
Za pobraniem. Płatności dokonasz w momencie odbioru paczki od kuriera, który przywiezie Twoją paczkę.
Składając zamówienie z odbiorem w naszym sklepie zapłacisz za nie . gotówką lub kartą płatniczą.
Kontakt
Jeśli masz pytania lub wątpliwości, skontaktuj się z nami:
GAJA
ul. Sobieskiego 40
83-110 Tczew
e-mail: [zasłonięte]@jedzenie-eko.pl
tel. 600-[zasłonięte]-883 (od pon- pn 10.00-17.00)