email: biuro[zasłonięte]@pikanteria.biz tel. 504[zasłonięte]674
Wpłata z góry konto bankowe ALIOR BANK S.A.
20 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 684475
Dane do przelewu: Pikanteria Jacek Hucał ul. W. Orlika-Ruckemana 4/53 20-244 Lublin
W tytule przelewu prosimy o podanie nicka użytkownika Allegro.
Wysyłkę realizujemy w ciągu jednego dnia roboczego od chwili zaksięgowania środków na koncie
1 OPAKOWANIE List polecony 6,00 zł List polecony priorytetowy 7,5 zł Paczka pocztowa ekonom. 13,00 zł Paczka pocztowa priorytetowa 15 zł Przesyłka pobraniowa 20,00 zł
2-4 OPAKOWANIA List polecony 6,50 zł List polecony priorytetowy 8,00 zł Paczka pocztowa ekonom. 13,00 zł Paczka pocztowa priorytetowa 15 zł Przesyłka pobraniowa 20,00 zł 5-6 OPAKOWAŃ List polecony 7,00 zł List polecony priorytetowy 8,50 zł Paczka pocztowa ekonom. 13,00 zł Paczka pocztowa priorytetowa 15 zł Przesyłka pobraniowa 20,00 zł
UWAGA. W przypadku zakupu na naszych aukcjach różnych produktów, prosimy o kontakt w celu uzgodnienia najkorzystniejszego dla Państwa kosztu wysyłki.
Koszty wysyłki zawierają rzeczywiste koszty opakowania i transportu, oraz doliczony podatek VAT w wysokości 23%.
W przypadku wszelkich uwag po otrzymaniu wysyłki, prosimy o jak najszybszy kontakt z nami. Tylko wówczas wszelkie uwagi i reklamacje jesteśmy w stanie rozpatrzyć i wynagrodzić klientowi ewentualne straty.
|
Idealna na grilla przyprawa do czerwonych Pinchos - baskijska przyprawa do mięs 55g (w plastikowym słoiczku). Nowość na polskim rynku!
LIKWIDACJA SKLEPU - WYPRZEDAŻ OSTATNICH SZTUK TOWARU PO ATRAKCYJNCYH CENACH!
Waga netto 55g Najlepiej spożyć przed: 05.2015 Kraj pochodzenia : Hiszpania IDEALNA NA GRILLA!!!
Pinchos to potrawa kuchni hiszpańskiej pochodząca z kraju Basków (Kantabria, La Rioja, Burgos i Nawarra). Jest przekąską spożywaną najczęściej w barach i tawernach. Różnicą między Pinchos a tapas jest to, iż te pierwsze są większe, zawsze zamawiane i opłacane niezależnie od napojów. Natomiast tapas są zazwyczaj podawane wraz z napojami a w ich cenę wliczona jest alkohol. Jednak główną różnicą jest to, iż pinchos wraz z innymi składnikami powinny być podawane złączone długą wykałaczką na kromkach chleba. W przyprawie do czerwonych Pinchos, wyczuwalne są smaki i aromaty marokańskie z wyraźną nutą czerwonej papryki. Skład: mieszanka przypraw hiszpańskich, papryka, sól, cukier.
Przedstawiany produkt jest unikalną przyprawą sporządzoną specjalnie do hiszpańskich potraw. Pochodzi prosto od hiszpańskiego producenta - firmy CHIQUILIN, która od 1909 r. specjalizuje się w produkcji szafranu i przypraw najwyższej jakości oraz posiada certyfikat ISO 22000:2005, który zapewnia bezpieczeństwo żywności i produktów.
ZAPRASZAMY NA NASZE POZOSTAŁE AUKCJE, GDZIE ZNAJDĄ PAŃSTWO:
-
WYSOKIEJ JAKOŚCI SZAFRAN HISZPAŃSKI
-
WĘDZONĄ PAPRYKĘ PIMENTON
-
SŁODKĄ I OSTRĄ PAPRYKĘ W STYLOWEJ PUSZCE
-
PRZYPRAWĘ DO PAELLI Z SZAFRANEM
-
PRZYPRAWA PEBRELLA (Thymus piperella)
-
PRZYPRAWA DO HISZPAŃSKICH SZASZŁYKÓW PINCHITOS
-
ŻÓŁTA PRZYPRAWA DO PINCHOS
|