Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Przyprawa DO PEKLOWANIA MIĘSA - 40g (bez chemii)

17-01-2012, 5:02
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 3 zł     
Użytkownik Eko-Mlociny
numer aukcji: 2048930223
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 10   
Koniec: 20-01-2012 12:30:33

Dodatkowe informacje:
Opis niedostępny...
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 

Sklep tradycyjny

„Eko-Młociny Żywność Ekologiczna”

ul. Kasprowicza 145 lok. A4
(przy stacji metra Młociny)
01-949 Warszawa

eko-[zasłonięte]@o2.pl
501 [zasłonięte] 371
19[zasłonięte]892
eko-mlociny

Zapraszamy:

Poniedziałek 11-19
Wtorek-Piątek 9-19
Sobota 9-13

(Wyłącznie w tym czasie odpowiadamy na Państwa zapytania oraz prowadzimy realizację zamówień)


 

 

 


  • Kupując na kilku naszych aukcjach lub większą ilość produktów – prosimy poczekać na mail odnośnie kosztów wysyłki
  • Oczywiście całość zamówienia wysyłamy w 1 przesyłce
  • Zamówienie wysyłamy po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie


Wpłata na konto

 

1-3 szt. 4,80 zł (przesyłka ekonomiczna)/6,00 zł (priorytetowa)

 

4-9 szt. 7,80 zł(przesyłka ekonomiczna)/9,5 zł (priorytetowa)



Przesyłka za pobraniem - płatna przy odbiorze



1-9 szt. 10,50 zł (przesyłka ekonomiczna)/12,50 zł (priorytetowa)





Paczka do 30 kg niezależnie od ilości produktów

Wpłata na konto – 17,50 zł
  Przesyłka za pobraniem- 23,99 zł

 

PRZY ZAMÓWIENIU POWYŻEJ 200 zł - WYSYŁKA GRATIS

(dla przesyłek za pobraniem - powyżej 300 zł)

 


 
 



Wpłata na konto (w tytule przelewu prosimy wpisać JEDYNIE NICK Z ALLEGRO)

79 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 470444

Do każdej przesyłki dołączamy paragon lub na życzenie rachunek.


 
 

 

 

zumi

 

 

 

 Witamy w sklepie Eko-Młociny!



Podlaska przyprawa do peklowania mięsa - przyprawa bez chemii





Sposób przygotowania: zawartość opakowania wsypać do wody i zagotować. Dodajemy sól i ew. odrobinę octu wg upodobania. Maksymalna długość peklowania 4-6 dni. Zalewa musi pokrywać całe mięso. Przed peklowaniem mięso musi być schłodzone.


Skład (w różnych proporcjach): majeranek, pieprz czarny, jałowiec, kolendra, ziele angielskie, hizop, tymianek, czosnek, liść laurowy, cząber górski.


 

 

DATA WAŻNOŚCI

01.09.2012 r.

WAGA PRODUKTU

40 g

 

 

wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna -
białka -
składniki mineralne -
tłuszcze -
- -

 

Przyprawa DO PEKLOWANIA MIĘSA - 40g (bez chemii)

 


© AllegroPromo