Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PRZYPRAWA DO KAPUSTY 50 G BEZ CHEMII DO PIEROGÓW

11-09-2014, 21:56
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 1.68 zł     
Użytkownik fajki-eu
numer aukcji: 4509528674
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 7   
Koniec: 11-09-2014 21:48:20
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


WSZYSTKIE AUKCJE Z PRZYPRAWAMI

 

ANYŻ

BAKALIE

BAZYLIA

BYRIANI

CEBULA

CHILLI

CHRZAN

CURRY

CYNAMON

CZARNUSZKA

CZĄBER

CZOSNEK

CZUBRYCA

CUKIER I SŁODZIK

DELIKATESY

DŻEMY

ESTRAGON

GAŁKA MUSZKATOŁOWA

GARAM MASALA

GORCZYCA

GOŹDZIK

GRZYBY

HERBATA

IMBIR

JAŁOWIEC

KAMUN

KARDAMON

KMINEK

KOLENDRA

KOPER

KOZIERADKA

KUCHNIA AMERYKAŃSKA

KUCHNIA ARABSKA

KUCHNIA GRECKA

KUCHNIA INDYJSKA

KUCHNIA KAUKASKA

KUCHNIA MEKSYKAŃSKA

KUCHNIA ORIENTALNA

KUCHNIA POLSKA

KUCHNIA TURECKA

KUCHNIA WĘGIERSKA

KUCHNIA WŁOSKA

KURKUMA

KWIATY JADALNE

LIŚĆ LAUROWY

LUBCZYK

MAJERANEK

MELISA

MIĘTA

MIESZANKA WARZYWNA

MUSZTARDA

OLIWY I OLEJE

OREGANO

ORZECHY

OWOCE SUSZONE

PAPRYKA

PIEPRZ

PIEPRZ CAYENNE

PIEPRZ CZERWONY

PIEPRZ SHECHUAN

PIEPRZ ZIOŁOWY

PIETRUSZKA

POMIDORY

POSYPKI

POWIDŁA

PRZEKĄSKI

PRZYPRAWA BOSFORSKA

PRZYPRAWA GRECKA

PRZYPRAWA INDYJSKA

PRZYPRAWA MAROKAŃSKA

PRZYPRAWA MYŚLIWSKA

PRZYPRAWA MEKSYKAŃSKA

PRZYPRAWA TURECKA

PRZYPRAWA WĘGIERSKA

PRZYPRAWY 5 SMAKÓW

PRZYPRAWY 7 SMAKÓW

PRZYPRAWY DO BIGOSU

PRZYPRAWY DO CIAST

PRZYPRAWY DO FLAKÓW

PRZYPRAWY DO GYROSA

PRZYPRAWA DO GRILLA

PRZYPRAWY DO INDYKA

PRZYPRAWY DO KURCZAKA

PRZYPRAWY DO MIĘSA

PRZYPRAWY DO PIZZY

PRZYPRAWY DO RYB

PRZYPRAWY DO SHOARMY

PRZYPRAWY DO SPAGHETTI

PRZYPRAWY DO STEKU

PRZYPRAWY DO SZASZŁYKA

PRZYPRAWY DO ŚLEDZI

PRZYPRAWY DO ZIEMNIAKÓW

PRZYPRAWY DO ZUP

PRZYPRAWY Z DUSZĄ

ROZMARYN

RYŻ

SEZAM

SÓL

SUMAK

SZAŁWIA

TANDOORI MASALA

TRAWA CYTRYNOWA

TYMIANEK

TZATZIKI

WARZYWA SUSZONE

YERBA MATE

ZIELE ANGIELSKIE

ZIOŁA

ZIOŁA MAŁGOSI

ZIOŁA PROWANSALSKIE

X POZOSTAŁE PRZYPRAWY X

 

 

 

 

 

 





JESTEŚMY BEZPOŚREDNIM IMPORTEREM PRZYPRAW, HERBATEK, EKOLOGICZNYCH ZIÓŁ PRZYPRAWOWYCH, YERBA MATE
ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY SKLEPY, RESTAURACJE, PUNKTY GASTRONOMICZNE, FIRMY CATERINGOWE
POSIADAMY W OFERCIE PONAD 300 RODZAJÓW PRZYPRAW W ATRAKCYJNYCH CENACH HURTOWYCH
INFORMACJA HURTOWA 603-[zasłonięte]-100

--------------------------------------------------------------------------------------

PROMOCJA
NAJTAŃSZA PRZESYŁKA KURIERSKA
DOSTAWA W 24 GODZINY

NATURALNE PRZYPRAWY

PRZYPRAWA DO KAPUSTY 50 G POLSKI BIGOS
BEZ CHEMII, BEZ GLUTAMINIANU
 


  

STP316-050   50 G

   

 Pierwsza w Polsce przyprawa do bigosu nadająca
prawdziwie Polskiego charakteru.
Przyprawa do bigosu jest kompozycją ziół i przypraw, które dodane do bigosu podniosą jego walory smakowe i zapachowe. Mieszanka ta dzięki zawartości kminku i jałowca wzbogaci potrawę o tradycyjny smak. Przyprawa ta ma zastosowanie także do innych dań z kapusty: kapuśniaku, farszów lub pierogów.

Przepis na: bigos myśliwski
Składniki:
pół na pół kapusty kiszonej i świeżej
chude mięso wołowe
kiełbasa z dzika lub jałowcowa
boczek
pomidory z puszki lub świeże
koncentrat pomidorowy
wino czerwone wytrawne
grzyby suszone
śliwki suszone
owoce jałowca
przyprawa do bigosu
pieprz kolorowy
włożyć do garnka posiekaną kapustę kiszoną, zalać wodą tak tylko, żeby ją przykryć i gotować - musi to trochę potrwać, żeby zmiękła.  Jak już zmięknie dorzucić do garnka posiekaną kapustę świeżą i znów gotować.
Na patelni podsmażyć pokrojone w kostkę mięso wołowe z boczkiem.  Sam boczek może być dłużej podsmażany, aż zrobią się apetyczne skwarki.  Można też odrobinę podsmażyć kiełbasę, też pokrojoną w kostkę.
Do dobrze już podgotowanej kapusty wrzucić przygotowane podsmażone mięso i kiełbasę.  Dobrze wymieszać i zostawić - niech znów trochę popryka.
Wrzucić nieco owoców jałowca, wsypać namoczone i pokrojone wcześniej grzyby suszone, śliwki, pomidory z puszki, wsypać przyprawę do bigosu następnie dobrze wymieszać i wlać pierwszą sporą porcję wina.
Bigos od tej chwili ma po prostu na wolnym ogniu pyrkać, podlewać go kilkakrotnie winem, ok 1 butelka wina 0,7l
Im dłużej się gotuje tym jest lepszy.
Najlepszy bigos to taki który gotujemy 3 dni po kilka godzin.

   

Przyprawa bez dodatku chemii .


 ZAKUPY POWYŻEJ 300 ZŁ PRZESYŁKA KURIERSKA GRATIS

 INFORMACJA HANDLOWA DLA OSÓB KUPUJĄCYCH

PRZESYŁKI LISTOWEJ EKONOMICZNEJ JAKO NIEREJESTROWANEJ / Poczta Polska nie wystawia dowodu nadania takiej przesyłki / NIE MOŻNA REKLAMOWAĆ NA POCZCIE / oznacza to, że w razie jej zaginięcia co się sporadycznie zdarza nie mamy możliwości reklamowania na poczcie / I DLATEGO JEST WYSYŁANA NA WYŁĄCZNĄ PROŚBĘ KUPUJĄCEGO 

DYSTRYBUCJA ECO FARMA POLSKA SP Z O.O.

 JESTEŚ ZAINTERESOWANY WIĘKSZĄ ILOŚCIĄ TEGO PRODUKTU ZADZWOŃ TEL 603 [zasłonięte] 100  

 

KUPUJĄ NA WIELU NASZYCH AUKCJACH ZA PRZESYŁKĘ KURIERSKĄ PŁACISZ TYLKO RAZ

MOŻLIWY RÓWNIEŻ ODBIÓR OSOBISTY:

OD PONIEDZIAŁKU - DO PIĄTKU 8.00-18.00

SOB 9.00-14.00

UL. ROJNA 92 W ŁODZI

HURTOWNIA

ZAPRASZAMY

ZAPRASZAMY DO ZAKUPÓW NA INNYCH NASZYCH AUKCJI NA ALLEGRO
PONAD 2000 RÓŻNYCH PRODUKTÓW W NAJNIŻSZEJ CENIE
U NAS TOWAR ZAWSZE MOŻESZ ODDAĆ BEZ PODAWANIA
PRZYCZYNY MASZ AŻ 14 DNI
KUPUJESZ WIELE PRODUKTÓW
ZA TRANSPORT PŁACISZ TYLKO 1 RAZ








 

 

ZAPRASZAMY NA POZOSTAŁE NASZE AUKCJE
>>> KLIKNIJ NA ZDJĘCIA U DOŁU <<<

 

 


....................

 

....................