Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Przygotowanie produkcji, Szatkowski KS GDAŃSK

12-03-2012, 8:50
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 33.90 zł     
Użytkownik ksiegarniagdansk
numer aukcji: 2117476649
Miejscowość gdańsk
Wyświetleń: 10   
Koniec: 13-03-2012 20:10:29

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


kliknij aby zobaczyć inne nasze aukcje
kliknij aby zobaczyć inne nasze aukcje
kliknij aby wysłać do nas maila





Przygotowanie produkcji
Szatkowski Kazimierz


Przygotowanie produkcji, Szatkowski KS GDAŃSK
Wydawnictwo Naukowe PWN
Oprawa: Miękka
Ilość stron: 288
Rok wydania: 2011

Publikacja jest podręcznikiem do przedmiotu "Przygotowanie produkcji", a także lekturą uzupełniającą dla zarządzania produkcją. Przeznaczona zarówno dla studentów wyższych uczelni na kierunku "Zarządzanie" i "Inżynieria produktu", jak i dla specjalistów zajmujących się zarządzaniem produkcją w praktyce. Zawiera kompleksową wiedzę na temat procesu przygotowania nowej produkcji rozumianego jako wszelkie działania zmierzające do uruchomienia produkcji przemysłowej nowego wyrobu. Zawarta w niej wiedza ma charakter interdyscyplinarny, wiążący problematykę organizacji i zarządzania z aspektami technicznymi i technologicznymi, podporządkowanymi wymogom ekonomicznym. Książka podzielona jest na 4 części, w których autor omawia: techniczne przygotowanie produkcji; problematykę konstrukcyjno-doświadczalną i technologiczną; wpływ i wykorzystanie nowoczesnych technik komputerowych; organizację i planowanie procesu przygotowania nowej produkcji oraz sterowanie nim. Silnymi atutami podręcznika są: aktualność prezentowanych treści; poparcie wiedzy teoretycznej przykładami z praktyki; klarowna prezentacja zakresu działań, jakie należy podjąć, by właściwie przygotować i zorganizować nowy proces produkcyjny.

ZOBACZ INNE NASZE AUKCJE: