Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Przewodnik po bezpiecznej żywności

26-01-2014, 16:07
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 18.55 zł     
Użytkownik poltax
numer aukcji: 3834273491
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 5   
Koniec: 26-01-2014 15:38:39

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2012
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Przewodnik po bezpiecznej żywności


Autor: Krzysztof L.Krzystyniak, Mieczysław W. Obiedziński
Wydawca: Medyk
ISBN:[zasłonięte]978-83745-69-9
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 200
Oprawa: miękka
Format: 14,5 x 20,5
Wydanie: 1

Wysyłka w ciągu 24 godzin

EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]97456


Przedstawiamy Państwu zarys zagadnień dotyczących bezpieczeństwa żywności.

Zamieszczone tu informacje nie wyczerpują tematu, lecz mogą być inspiracją do głębszych poszukiwań optymalnych rozwiązań, drążenia trudnych problemów.

Z taką nadzieją oddajemy książkę w ręce czytelników, których żywo interesuje ?gorący? i aktualny temat w naukach żywieniowych, jakim jest rozwój bezpieczeństwa żywności.

Naszym celem było bezstronne przedstawienie faktów i zdarzeń. Dla niektórych kontrowersyjnych tematów, jak np. kwestia bezpieczeństwa żywności transgenicznej (GMO), uznaliśmy, że słuszne będzie przedstawienie własnych, subiektywnych poglądów.

Staraliśmy się - tam, gdzie było to możliwe - aby sama wymowa liczb skłoniła Czytelnika do wyciągnięcia wniosków.

Książka posłuży jako drogowskaz dla młodych Czytelników, studentów, osób specjalizujących się w naukach żywieniowych.


Przewodnik po bezpiecznej żywności