Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Przetwórstwo mięsne - poradnik dla pracowników....

11-03-2015, 13:44
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 45 zł     
Użytkownik marzena_ksiazki
numer aukcji: 5075130297
Miejscowość Lipinki
Wyświetleń: 7   
Koniec: 11-03-2015 13:31:19

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 1975
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Stan db
str.112
wyd.ZW CRS
B-54
 spis treści
..Dostawa i odbiór surowca mięsnego w świetle aktualnych przepisów oraz gospodarika surowcem mięsnym w zakładzie...7
1..Zaopatrzenie w surowce i materiały...v7
2..Zasady planowania zaopatrzenia w surowce...8
3..Struktura zaopatrzenia w surowce...12
4..Współpraca z dostawcami surowców...15..Odbiór jakościowy mięsa...17
6..Gospodarka magazynowa surowcami...2ł
II..Produkcja rzeźniana...23
1..Przyjęcie żywca i ubój...23
2..Organizacja pracy w rzeźni...28
3..Jadalne uboczne artykuły poubojowe...30
- 4..Niejadalne artykuły poubojowe...35
III..Procesy technologiczne i wytyczne w zakresie przetwórstwa mięsnego...43
1..Rozbiór produkcyjny i kulinarny...43
2..Postęp i nowoczesne metody pracy w produkcji wędzonek, kiełbas i wędlin podrobowych...45
3..Stosowanie osłonek w produkcji...48
4..Produkcja tłuszczów topionych...60
IV..Jakość wyrobów gotowych...75
1..Wykańczanie wyrobów...75
2..Kontrola jakości gotowego produktu...76
V..Magazynowanie i obrót wyrobami gotowymi...82
1..Wymagania techniczne w stosunku do pomieszczeń magazynowych...82
2..Przyjmowanie wyrobów gotowych do magazynu...83
3..Przechowywanie wyrobów gotowych — ubytki naturalne...85
4..Organizacja dostaw wyrobów do sieci detalicznej i innych odbiorców...88
5..Odpowiedzialność producenta za jakość wyrobów...92
6..Pojemnikowanie i transport wyrobów gotowych...95 Indeks norm ubytków obowiązujących w branży mięsnej...100
Indeks norm polskich, branżowych i zakładowych obowiązujących w przetwórstwie mięsnym...104