ADRES FIRMY:
Cheese-ease Marian Smentek
ul. Warszawska 4/1
48-300 Nysa
DANE KONTAKTOWE:
E-mail: cheese-[zasłonięte]@hotmail.com
Tel./Fax: 77 [zasłonięte] 12
Kom.: 781 [zasłonięte] 845
On-line: www.cheese-ease.pl
KOSZTY PRZESYŁKI:
Urządzenie dostarczam
za pośrednictwem firmy kurierskiej
wraz z fakturą VAT.
Koszt przesyłki 60 zł.
DANE DO WPŁATY:
ING BSK S.A.
nr 88 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4900090 [zasłonięte] 952411
CENA URZĄDZENIA:
1625 zł netto / 1999 zł brutto
WITAM NA MOJEJ AUKCJI
W handlu detalicznym bloki sera porcjowane są przede wszystkim za pomocą noża ręcznego. Używanie znanego urządzenia z drutem stalowym powoduje kruszenie się krawędzi ciętego bloku sera co obniża jego walory handlowe. Porcje są nierówne, a żywotność drutu krótka.
Oferuję wysokiej jakości profesjonalne urządzenie do cięcia sera za bardzo rozsądną cenę
- Wykonane w całości z materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
- Wykonane i zmontowane w Polsce z materiałów pochodzących wyłącznie z UE.
- Zmniejszające wysiłek fizyczny przy cięciu bloków serowych.
- Zapewniające wysoki stopień higieny pracy.
- Gwarantujące prostopadłość cięć, a tym samym równą grubość porcji.
- Nie niszczące krawędzi ciętego sera.
- Łatwe w obsłudze i eksploatacji.
Dlaczego warto kupić urządzenie cheese-ease Bo jest to urządzenie z górnej półki przeznaczone przede wszystkim dla sklepów i stoisk specjalistycznych prowadzących sprzedaż detaliczną dobrych serów dojrzewających. Wykonane jest z najlepszych materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Montaż i regulacja odbywa się pod moim nadzorem. Klient otrzymuje urządzenie gotowe do pracy wraz z instrukcją obsługi i 24 miesięczną gwarancją niezawodnej pracy. Po upływie gwarancji zapewniam części zamienne, które Klient wymieni we własnym zakresie. Urządzenie jest w pełni bezpieczne jeśli będzie użytkowane zgodnie z przeznaczeniem i w sposób opisany w instrukcji obsługi. Sprzedaż detaliczna serów dojrzewających wymaga szczególnej higieny ponieważ ser przed spożyciem przez Konsumenta nie podlega żadnej obróbce. Sery dojrzewające są trudne do cięcia przy użyciu tradycyjnego noża lub drutu. Szlachetne gatunki serów dojrzewających są twarde i szczególnie trudne do cięcia. Takie sery należy ciąć odpowiednim urządzeniem, które zmniejsza wysiłek fizyczny sprzedawcy. Warto aby Konsument widział, że dobry i drogi ser dla zachowania jego jakości cięty jest urządzeniem profesjonalnym.
Marian Smentek
GALERIA ZDJĘĆ