Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Przekąski i przystawki. Zimne i gorące NOWOŚC

08-03-2012, 1:57
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 28.90 zł     
Użytkownik DAMENA2009
numer aukcji: 2112738141
Miejscowość NAMYSŁÓW
Wyświetleń: 5   
Koniec: 11-03-2012 13:14:28

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2011
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha




Generator kreator aukcji Allegro Aukcyjka 2<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>012 20 szablony aukcji


MOJE DANE

Strona "O mnie"

Inne moje aukcje

Moje komentarze



KONTAKT ZE MNĄ

Wyślij do mnie e-maila

GG: 32[zasłonięte]219

Nr tel.: 660[zasłonięte]347

KOSZTY WYSYŁKI

WYSYŁKA - 8,00 ZŁ

POCZTA POLSKA

PRZESYŁKA EKONOMICZNA

WIĘCEJ INFORMACJI NA STRONIE ,, O MNIE ,,

REGULAMIN AUKCJI

REGULAMIN AUKCJI DOSTĘPNY JEST NA STRONIE ,, O MNIE ,,

OPIS PRZEDMIOTU

Przekąski i przystawki. Zimne i gorące NOWOŚC

Przekąski i przystawki. Zimne i gorące


* NOWOŚĆ

Autor: Lucia Pantaleoni, tłum.: Katarzyna Skawran
Rok wydania: 2011
Wydawnictwo: RM
stron: 72
format 190x190 mm
oprawa twarda

Przystawki można podawać na zimno lub ciepło, a ich zadaniem jest pobudzić apetyt. Do tych serwowanych na zimno należą m.in. wędliny z warzywami, ryby marynowane lub w galarecie, różnego rodzaju pasty. Z kolei zapiekane owoce morza, tarty na słono i czy racuchy z mozzarellą to przykłady przekąsek podawanych na ciepło.
W książce znajdziesz przepisy zarówno na bardzo proste przystawki, takie jak surowe warzywa maczane w sosie czosnkowym, jak i na wykwintne spotkania, np. langustynki w martini czy przegrzebki po wenecku. Część przekąsek, np. mozzarella w kieszonkach czy bruschetta z papryką i kozim serem, jest idealna dla dzieci; inne, jak kraby po triesteńsku czy carpaccio z sosem japońskim, warto podawać osobom o wyrobionym smaku.
Niektóre przystawki są lekkie i typowe dla kuchni śródziemnomorskiej (np. warzywa po sycylijsku lub pomidorki czereśniowe z pistou). Jednak w książce nie zabrakło przepisów na potrawy bardziej sycące, takie jak zapiekanka ze szpinakiem i skwarkami czy też cygara z parmezanu.



















Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle


Strona "o mnie"Wszystkie aukcje


Paneleallegalerie przedmiotów



Autorem programu, którym wykonano aukcję jest WWW_STACKSOFT_PL