Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Przekąski i przystawki. Zimne i gorące [nowa]

19-01-2012, 22:10
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 25.90 zł     
Użytkownik BookMaster_pl
numer aukcji: 2001690089
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 8   
Koniec: 15-01-2012 10:28:26
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Przekąski i przystawki. Zimne i gorące - Lucia Pantaleoni



Dane firmy:

Księgarnia internetowa
BookMaster_pl

al.Solidarności 117 lok. 406
00-140 Warszawa

Odbiór osobisty:

Każdą zakupioną książkę
możesz odebrać osobiście, oszczędzając na kosztach przesyłki.
Szczegóły uzgadniamy emailowo zaraz po wygraniu aukcji.


BookMaster_pl na aukcjach Allegro oferuje Państwu nowości wydawnicze,
bestsellery oraz inne ciekawe tytuły w atrakcyjnych cenach.
Wszystkie prezentowane książki są nowe.
Przed zakupem zapoznaj się ze stroną "o mnie".
Zapraszamy do licytacji.

Przedmiotem licytacji jest:

Przekąski i przystawki. Zimne i gorące

Lucia Pantaleoni

Dane o książce:
  • ISBN:[zasłonięte]978-8343-906-2
  • liczba stron: 72
  • okładka: twarda
  • wydawnictwo: RM
  • wymiary: 195 x 195 mm
  • Rok wydania: 2011
  • Stan książki: NOWA, NIEUŻYWANA

    Przekąski i przystawki. Zimne i gorące opis książki:
    Przystawki można podawać na zimno lub ciepło, a ich zadaniem jest pobudzić apetyt. Do tych serwowanych na zimno należą m.in. wędliny z warzywami, ryby marynowane lub w galarecie, różnego rodzaju pasty. Z kolei zapiekane owoce morza, tarty na słono i czy racuchy z mozzarellą to przykłady przekąsek podawanych na ciepło.W książce znajdziesz przepisy zarówno na bardzo proste przystawki, takie jak surowe warzywa maczane w sosie czosnkowym, jak i na wykwintne spotkania, np. langustynki w martini czy przegrzebki po wenecku. Część przekąsek, np. mozzarella w kieszonkach czy bruschetta z papryką i kozim serem, jest idealna dla dzieci; inne, jak kraby po triesteńsku czy carpaccio z sosem japońskim, warto podawać osobom o wyrobionym smaku.Niektóre przystawki są lekkie i typowe dla kuchni śródziemnomorskiej (np. warzywa po sycylijsku lub pomidorki czereśniowe z pistou). Jednak w książce nie zabrakło przepisów na potrawy bardziej sycące, takie jak zapiekanka ze szpinakiem i skwarkami czy też cygara z parmezanu.



    Zapraszamy

    • 1. Każdą przesyłkę wysyłamy w specjalnym tekturowym opakowaniu (albo kopercie bąbelkowej) chroniącym książki w trakcie transportu.
    • 2. Przesyłkę wysyłamy listem poleconym, priorytetowym lub kurierem.
    • 3. Do każdego zamówienia wystawiamy imienną fakturę Vat.
    • 4. Sprawdź nasze komentarze