Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PRZECIERY koncentraty SOKI owocowe DZEMY warzywne

25-01-2012, 11:35
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 177.50 zł     
Użytkownik adambook
numer aukcji: 2066180707
Miejscowość Internet
Wyświetleń: 18   
Koniec: 28-01-2012 20:27:19
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Rok wydania 1976. 600 stron, bardzo liczne rysunki - 232, oraz tabele - 70; W książce omówione zostały m.in. zagadnienia: Produkcja miazg i przecierów (półproduktów), urządzenia wyparne i technika zagęszczania (stężania) przecierów, koncentraty owocowe, koncentraty warzywne; Słodzone koncentraty z pulp i przecierów (marmolady, dżemy itd.); Soki owocowe i warzywne; Przetwory z soków otrzymywanych metodami fizycznymi. soki zagęszczone, silnie słodzone soki, galaretki owocowe itd. linie technologiczne, maszyny, urządzenia do wyrobu produktów i półproduktów.

Praca zbiorowa - SKRYPT TECHNOLOGIA PRODUKTÓW OWOCOWYCH I WARZYWNYCH TOM 2 PWRIL WARSZAWA 1976. Stan dobry, niewielkie przybrudzenia, drobne uszkodzenia okładki nie zmniejszają wartości użytkowej książki. Uwaga! Dodatkowe informacje mogę przesyłać na wskazany adres e-mail. .