Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PROVENDA PIERNIK - ciasto w proszku 1kg

22-06-2012, 5:45
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 11.90 zł     
Użytkownik Ecotrade_Gliwice
numer aukcji: 2307689909
Miejscowość Gliwice
Zostało sztuk: 20    Wyświetleń: 15   
Koniec: 23-06-2012 09:10:00
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


032 [zasłonięte] 88 wew. 106
od poniedziałku do piątku
od godz. 8:00-16:00

oraz pod kom. 060[zasłonięte]7310 gg [zasłonięte]69591
CIASTO PIERNIKOWE W PROSZKU
 
 
1 kg

 
Ciasto piernikowe jest 100% mieszanką ciasta z dodatkiem starannie wyselekcjonowanych przypraw korzennych oraz aromatu miodowego. Idealnie nadaje się do wypieku ciast, babek piernikowych oraz twardych ciasteczek piernikowych. Eco-Piernik jest prosty i szybki w przygotowaniu, doskonały w smaku, długo zachowuje świeżość i prawdziwie piernikowy zapach.
PIERNICZKI SZPRYCOWANE MARMOLADĄ:
Sposób przygotowania:
Ciasto piernikowe 1000g
Miód 390g
Olej 110g
Woda 335g
Jaja 220g
Marmolada wieloowocowa 220g
Mąka 560g
Marmolada brzoskwiniowa 1000g
Miód i marmoladę zalewamy gorącą wodą - łączymy. Następnie dodajemy olej, jaja i ciasto piernikowe, mieszamy na średnich obrotach ok. 3 min. na koniec łączymy z mąką. Masę piernikową szprycujemy w formie biszkopcików, na wierzch szprycujemy marmoladę brzoskwiniową. Nastepnie zapiekamy w temp. ok. 200 stopni Celsjusza przez 15 minut. Wykańczamy czekoladą.
PIERNICZKI DROBNE WAŁKOWANE:
Sposób przygotowania:
Ciasto piernikowe 1000g
Woda 170g-180g
Mąka 150g
Jaja 140g
Łączymy składniki, mieszając na wolnych obrotach, następnie wałkujemy ciasto i wykrawamy pierniczki. Pieczemy w temp. 200 stopni Celsjusza przez ok. 15 minut. Wystudzone pierniki wykańczamy polewą czekoladową, pomadą.
BABKA PIERNIKOWA:
Sposób przygotowania:
Ciasto piernikowe 1000g
Olej 200g
Jaja 400g
Woda 200g
Mleko 100g
Orzechy włoskie 50g
Migdały 50g
Składniki mieszamy na średnich obrotach przez ok. 3 minuty. W końcowej fazie mieszania dodać orzechy włoskie i migdały. Wylać ciasto w formy i wypiekać w temp. ok. 180 stopni Celsjusza. Wypiekać 40-45 minut. Udekorować babkę wg uznania.





Płatność za dostawę tylko 16zł

Niezależnie od ilości zakupionego towaru paczka do 30kg w cenie 16zł.

Paczki dostarczają kurierzy:
DB Schenker i DPD

Przy zamównieniach powyżej 250 zł
towar dostarczamy bezpłatnie!
nr KRS 000[zasłonięte]5865

NIP 631[zasłonięte]000-88

Kapitał zakładowy: 100 000 zł


Numer naszego konta:
70 1240 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3431100 [zasłonięte] 233705
PeKaO SA, I o. Gliwice