Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PROVENDA CIASTO ORZECHOWE Z NUTKĄ MIODOWĄ 1KG

17-01-2012, 5:16
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Użytkownik Ecotrade_Gliwice
numer aukcji: 1993277756
Miejscowość Gliwice
Kupiono sztuk: 2    Wyświetleń: 77   
Koniec: 16-01-2012 09:30:00

Dodatkowe informacje:
Opis niedostępny...
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


032 [zasłonięte] 88 wew. 106
od poniedziałku do piątku
od godz. 8:00-16:00

oraz pod kom. 060[zasłonięte]7310                               gg [zasłonięte]69591
CIASTO ORZECHOWE Z NUTKĄ MIODOWĄ
 100%
KONCENTRAT
  
  
1 kg
  
  
  
Ciasto orzechowe z nutką miodową to uniwersalny produkt do wypieku aromatycznego ciasta orzechowego z dodatkiem naturalnego orzecha włoskiego. Z produktu można wypiekać ciasta o różnym kształcie i wielkości jak i blaty do tortów. Doskonale nadaje się do przekładania kremami budyniowymi, kremami tortowymi (dostępnymi na naszych aukcjach) jak i bitą śmietaną z dodatkiem stabilizatorów smakowych (również dostępne na naszych aukcjach). Ciasto można wypiekać z owocami świeżymi i mrożonymi. Stałość i powtarzalność produkcji gwarantuje wysokiej jakości produkt końcowy.
  
  
Receptura podstawowa (blacha 60 x 20):
  
Ciasto orzechowe z nutką miodową 1000g
Jaja 400g
Olej 300g
Woda 200g
  
Wszystkie składniki mieszać przez 3 minuty na wolnych obrotach. Ciasto wylać na blachę, wypiekać w temp. 180 stopni Celsjusza.
  
 
 
Sposób przygotowania ciasta "Las Vegas":
 
Ciasto:
Ciasto orzechowe z nutką miodową 1000g
Jaja 300g
Olej 225g
Woda 150g
Mandarynka 250g
 

Krem śmietanowy:                                                                 Żelatynowy stabilizator neutralny 200g                       Woda 250g                                                               Śmietana 1000g                                                          Polewa dark extra 150g    

Ciasto orzechowe przygotowujemy mieszając wszystkie składniki przez 3 minuty na wolnych obrotach, wylewamy na blachy (60 x 20cm) i układamy mandarynki. Wypiekamy przez około 40 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza. Na wystudzone ciasto szprycujemy krem śmietanowy, przygotowany w następujący sposób: do ubitej śmietany 30% dodajemy rozmieszany w zimnej - przegotowanej wodzie ŻELATYNOWY STABILIZATOR NEUTRALNY PROVENDA, wszystko dokładnie mieszmy dodając wiórki czekoladowe z płatków PROVENDA DARK EXTRA. Ciasto wykańczamy zamszem czekoladowym (przygotowanym z płatków PROVENDA DARK EXTRA).    

          

                  Zapraszamy na stronę marki PROVENDA





 

 

 
 
Płatność za dostawę tylko 16zł

Niezależnie od ilości zakupionego towaru paczka do 30kg  w cenie 16zł.

Paczki dostarcza lider przesyłek kurierskich:
DB Schenker i DPD 

Przy zamównieniach powyżej 250 zł
towar dostarczamy bezpłatnie!

Numer naszego konta:
70 1240 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3431100 [zasłonięte] 233705
PeKaO SA, I o. Gliwice