Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PROVENDA ciasto na gofry i naleśniki PYCHOTKA 5kg

17-01-2012, 5:09
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 31 zł     
Użytkownik Ecotrade_Gliwice
numer aukcji: 1997686681
Miejscowość Gliwice
Kupiono sztuk: 8    Wyświetleń: 248   
Koniec: 21-01-2012 15:55:00

Dodatkowe informacje:
Opis niedostępny...
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


032 [zasłonięte] 88 wew. 106
od poniedziałku do piątku
od godz. 8:00-16:00

oraz pod kom. 603[zasłonięte]310                                           nr gg  [zasłonięte]69591


PYCHOTKA  

 

 

5kg

 

 

100% koncentrat ciasta do produkcji gofrów

i

50% koncentrat do produkcji naleśników

 

Koncentrat ciasta PYCHOTKA jest doskonałą bazą do wypieku gofrów. Dzięki zastosowaniu odpowiednich komponentów jest to ciasto zapewniające powtarzalność wypieku, oszczędność czasu podczas przygotowania oraz wysoką jakość produktu finalnego.

Gofry są niezwykle smaczne, posiadają odpowiednią kruchość i bardzo łatwo wychodzą z formy. Na bazie koncentratu PYCHOTKA w prosty i łatwy sposób można przygotować bogactwo deserów proponując gofry z dodatkiem bitej śmietany, czekolady, owoców itd. a ponadto przyrządzając z tego samego koncentratu wspaniałe naleśniki o odpowiedniej elastyczności co znacznie ułatwia ich zwijanie i nadziewanie serem, dżemem czy kremem czekoladowym.

 

 

Receptura na gofry:

koncentrat ciasta PYCHOTKA 1000g

woda 1000g

olej 320g

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać za pomocą miksera lub ubijaczki cukierniczej na wolnych obrotach ok.

4 minut. Ciasto wylewać porcjami na gofrownicę nagrzaną do temperatury ok. 220-230°C. Piec ok. 4 minut do uzyskania złotego koloru.

 

Receptura na naleśniki:

koncentrat ciasta PYCHOTKA 500g

mąka pszenna typ 500 500g

mleko 1000g

woda 700-800g

olej 40g

Wszystkie składniki wymieszać za pomocą miksera lu ubijaczki cukierniczej (najpierw wolne obroty, potem średnie). Aby uzyskać gładką, jednolitą konsystencję, zaleca się aby część wody (ok. 1/2)dodać po wstępnym zamieszaniu. Naleśniki smażyć z obu stron.

 

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

 


 

 


 
 
Płatność za dostawę tylko 16zł

Niezależnie od ilości zakupionego towaru paczka do 30kg  w cenie 16zł.
Paczki dostarczają kurierzy:
DB Schenker, DPD
Przy zamównieniach powyżej 250 zł
towar dostarczamy bezpłatnie!
nr KRS 000[zasłonięte]5865

NIP 631[zasłonięte]000-88

Kapitał zakładowy: 100 000 zł

Numer naszego konta:
70 1240 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3431100 [zasłonięte] 233705
PeKaO SA, I o. Gliwice