Wysyłka
- Produkty ze wszystkich naszych aukcji możemy wysyłać razem !
- Towar wysyłany jest do 2 dni roboczych od momentu otrzymania zapłaty.
- Paczek za pobraniem nie wysyłamy.
Konto
11 1240 [zasłonięte] 5[zasłonięte]9631100 [zasłonięte] 479673
Informacje dodatkowe
- Proszę o mailowe potwierdzenie każdego zakupu, zawierające interesujące państwa smaki.
- Proszę także o potwierdzenie mailem dokonania wpłaty.
Odbiór
Po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym możliwy odbiór w naszym biurze handlowym przy ulicy Czapli 37 w Warszawie.
Odbiór osobisty
Zakupiony i opłacony wcześniej towar można odebrać osobiście w sklepie Ballantine's:
- ul. Krucza 47a
- ul. Puławska 22
- ul. Marynarska 15
O Ciechan Impex
Firma Ciechan Impex jest wiodącym importerem i dystrybutorem produktów w branży kawowej. Obecność na rynku od 1995 roku daje wieloletnie doświadczenie, zarówno z drobnymi klientami, jak i bardzo wymagającymi klientami „sieciowymi”. Od samego początku powstania sieci Coffee Heaven, byliśmy i nadal jesteśmy ich dostawcą, nie tylko na rynku polskim, albowiem obsługujemy również ich wszystkie punkty znajdujące się w Europie Środkowo-Wschodniej.
Przedmiotem aukcji są smakowite syropy do kawy, koktajli i deserów firmy DaVinci Gourmet. Ich najwyższa jakość została uznana i doceniona w wielu prestiżowych miejscach na świecie. W Polsce ich jakość doceniła m.in. sieć kawiarni Coffee heaven . Dzięki nim zwykła czarna (lub biała) kawa może przeistoczyć się w coś niezwykłego. W naszej kolekcji kolorowych, koktajlowych syropów są smaki znane, ale także bardziej egzotyczne. Radzimy spróbować! Nasze syropy nalewane są do butelek o klasycznej pojemności 750 ml. Zapraszamy do wspaniałej podróży:
AMARETTO
Wzbogać kawę smakiem jednego z najpopularniejszych likierów. Oczywiście w wersji bezalkoholowej.
Przykładowe przepisy:
Aromatyczna cynamonowo-migdałowa kawa na rozgrzewkę:
po 10 ml syropów amaretto i cynamonowego, espresso, podgrzane mleko, migdały w plasterkach - do filiżanki wlej oba syropy oraz espresso. Dopełnij podgrzanym mlekiem i pianą mleczną na wierzchu. Posyp plasterkami migdałów dla dekoracji.
Caramello Latte
- 15 ml syropu DVG Irish Cream
- 15 ml syropu DVG Amaretto
- 1 espresso (30 ml)
- spienione mleko
Umieść wszystkie składniki w 360 ml szklance i dobrze wymieszaj.