PROMOCJA!!!
oryginalny
"HARAD PLUS" - Ayurveda Line
ZDROWA WĄTROBA
HARAD PLUS zalecany jest przy:
schorzeniach wątroby
schorzeniach układu trawiennego
stanach rekonwalescencji (po kuracjach antybiotykowych, zatruciach pokarmowych, alkoholowych, po przebytych chorobach wirusowych i bakteryjnych)
Najistotniejsze korzyści:
Produkt dostarcza naturalnych składników roślinnych ułatwiających trawienie
Występujący w preparacie aloes stymuluje prawidłową pracę układu immunologicznego
Zawarta w produkcie inulina posiada właściwości prebiotyczne – stymuluje wzrost korzystnej flory bakteryjnej w układzie pokarmowym
Efekty kuracji:
Składniki preparatu oczyszcza i regenerują oraz pobudzają wątrobę do działania
Dawkowanie:
Zażywać po jednej tabletce 2- 3x dziennie popić duża ilością wody.
Efekty odczuwalne są już po pierwszych trzech, czterech tygodniach stosowania. Aby w pełni doświadczyć korzyści płynących z działania preparatów, kurację należy stosować przez okres około 3 - 6 miesięcy. Okres ten jednak może być różny dla każdej osoby
i zależeć od wielu czynników m.in. od ogólnego stanu zdrowia
albo diety
Kraj Pochodzenia:
Indie
Zawartość:
Opakowanie zawiera 60 szt. tabletek niepowlekanych
Waga netto (zawartość opakowania): 30 g
Waga tabletki: 500 mg
Produkt zapakowany hermetycznie
Preparat nie zawiera cukru, soli, konserwantów, sztucznych barwników i aromatów
Preparat nie zawiera żelatyny i może być spożywany przez wegetarian
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
niedostępnym dla dzieci
Składniki:
Owoc migdałecznika chebulowca - Terminalia chebula
Owoc liściokwiatut garbnikowego - Emblica officinalis
Korzeń mniszka pospolitego - Taraxacum officinalis
Korzeń lukrecji gładkiej - Glycyrrhiza glabra
Liść aloesu - Aloe barbadensis
Dymnica pospolita - Fumaria officinalis
Andrographis paniculata
Nasiona cykorii podróżnik - Cychorium intybus
Guma arabska* – zagęstnik
*Popularny dodatek do żywności, zarejestrowany w EU; Naturalny, zasuszony sok
z niektórych gatunków akacji. Substancja ta należy do tzw. prebiotyków wykazujących pozytywny wpływ na korzystną florę bakteryjną organizmu człowieka
Najlepiej spożyć do: 03.2015
ZAPRASZAMY NA NASZE POZOSTAŁE AUKCJE!
Zobacz nasze pozostałe aukcje:
|