Promiennik podczerwieni
1000W
Przyspiesz wiosnę lub przedłuż lato!
Do poziomego montażu na ścianie.
Szybkie podłączanie za pomocą kabla i wtyczki
Regulowany kąt nachylenia
W zestawie okucia montażowe
Rodzaj kabla: H05RN-F 3G1.0
Długość kabla: 1,6 m.IP24
Moc: 1 kW. 230 V.
Dł:1160xSzer:70xWys:65mm.
W chłodne wieczory promiennik można zastosować w Przydomowych altankach
Nasz promiennik swoje zastosowanie znajdzie również w:
lokalach gastronomicznych,
lokale mieszkalne i użytkowe,
pod markizami,
ogrzewanie tarasu, werandy, patio,
przy ogródkach piwnych i restauracyjnych
Dane produktu
Rodzaj kabla:
|
H05RN-F 3G1.0
|
Długość kabla:
|
1.6 m
|
IP
|
24
|
Moc:
|
1000 W
|
Napięcie:
|
230 V
|
Długość:
|
1.2 m
|
Szerokość:
|
70 mm
|
Wysokość:
|
65 mm
|
Wyposażenie
Promiennik podczerwieni
Instrukcja obsługi
Opakowanie kartonowe
CZYM JEST NOWOCZESNA TECHNOLOGIA LAMP GRZEWCZYCH ?
- Rewolucyjna technologia w której działają nasze lampy (promienniki) bazuje na wykorzystaniu fal światła z obszaru poniżej (łac. infra) czerwonego obszaru widzialnego światła, których kojące i przyjemne ciepło porównać można z promieniami słonecznymi (słońce jest bowiem największym promiennikiem).
-Wielką zaletą tej technologii jest fakt, że to nie powietrze zostaje ogrzane,jak w przypadku tradycyjnych grzejników konwekcyjnych, ale cała emitowana przez lampy energia przechodzi bez strat przez powietrze i ogrzewa bezpośrednio osoby oraz przedmioty znajdujące się w polu jej padania.
- Korzyści z zastosowania lamp grzewczych (promienników ciepła) dla gastronomii:
Okres wiosenny, letni oraz jesienny to czas aranżacji przestrzeni zewnętrznej obiektów hotelowych i gastronomicznych. Niestety możliwości wykorzystania dodatkowej powierzchni uzależnione są od sprzyjającej pogody, w tym w ogromnym stopniu od temperatury powietrza. Nasze lampy stanowią rozwiązanie tego problemu. Ich zastosowanie pozwala uwolnić się od problemu chłodnych dni i wieczorów, umożliwia maksymalne wykorzystanie przestrzeni ogródka, podnosi satysfakcję klientów, prowadzi do zwiększenia zysków oraz staje się czynnikiem przewagi konkurencyjnej Państwa obiektu.