Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Projektowanie zakładów przemysłu spożywczego

22-02-2014, 23:45
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 21 zł     
Użytkownik agroswiat_pl
numer aukcji: 3971849226
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 4   
Koniec: 22-02-2014 23:36:41

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nasze aukcje | Napisz do nas | O nas | Koszt wysyłki | Kontakt

Kontakt

E-mail: [zasłonięte]@agroswiat.pl

Telefony:

22[zasłonięte]226-67

512-[zasłonięte]-991

[zasłonięte]500-4567

Fax.: 22[zasłonięte]434-60
Formy płatności

Tradycyjny przelew na konto

Płacę z Allegro

Płatność przy odbiorze

Książki wysyłamy:

Pocztą Polską

Kurierem Opek

Nasze konta:

721[zasłonięte]200400[zasłonięte]20239[zasłonięte]364


501[zasłonięte]555811[zasłonięte]51500[zasłonięte]071

Koszt wysyłki

Bez względu na ilość zamówionych tytułów koszt wysyłki doliczany jest jednokrotnie i zależy od wagi książek.
Tytuł Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego Wybrane zagadnienia
Autor Bilska Beata, Grzesińska Wiesława, Tomaszewska Marzena
Wydawca SGGW
Rok wydania 2011
Liczba stron 104
Wymiary 170 x 240mm
Okładka miękka
ISBN [zasłonięte]978-8383-329-4

Zadaniem publikacji jest przybliżenie podstawowych zagadnień niezbędnych w projektowaniu technologicznym zakładów spożywczych, w taki sposób, aby możliwe było wykonanie podstawowych prac projektowych. Kolejność rozdziałów odpowiada kolejności wykonywania poszczególnych czynności związanych z realizacją procesu technologicznego.

SPIS TREŚCI

Wstęp 5

I. Założenia projektowe 7

II. Schematy blokowe procesu technologicznego 12

III. Bilans materiałowy 18

IV. Dział magazynowy 22

V. Zasada doboru urządzeń i maszyn w zakładach przemysłu spożywczego oraz metoda szacowania powierzchni pomieszczeń produkcyjnych i ekspedycyjnych 30
V.1. Dział produkcyjny 30
V.2. Dział ekspedycyjny 38

VI. Obliczanie powierzchni pomieszczeń socjalnych 42

VII. Układ funkcjonalny zakładu 49

VIII. Komputerowe wspomaganie procesu projektowania – program AutoCAD (część I) 57

IX. Komputerowe wspomaganie procesu projektowania – program AutoCAD (część II) 69

X. Komputerowe wspomaganie procesu projektowania – program AutoCAD (część III) 78

XI. Opracowywanie wytycznych dla branży wentylacyjnej – obliczanie zysków ciepła i wilgoci 89

XII. Oświetlenie w zakładach przetwórstwa spożywczego 98

Literatura 101

tem_towaro
Dziękujemy za odwiedzenie naszych aukcji!