Witam Na Mojej aukcji!
Problem z Sanepidem?
JEŚLI SANEPID WYMAGAŁ OD CIEBIE WPROWADZENIE SYSTEMU HACCP,
Sporządzamy dokumentację dla systemu HACCP, GMP, GHP .
MY GO ZA CIEBIE ZROBIMY!
Nasza firma zajmuje się opracowaniem dokumentacji ds. HACCP tak zwane Księgi HACCP, dla takich obiektów jak np. hurtownie, sklepy spożywcze, mała gastronomia, restauracje,etc.
Przedmiotem aukcji jest wykonanie na Państwa zamówienie indywidualnej dokumentacji
GHP / GMP / HACCP
Dokumentacja jest przygotowana w porozumieniu z Państwem i nie wymaga od Państwa, w przeciwieństwie do wielu „przykładowych” opracowań, ŻADNYCH CZYNNOŚCI, oprócz późniejszego prowadzenia rejestrów
kliknij aby powiększyćGaleria zdjęć |
|
100% gwarancji odbioru dokumentacji przez SANEPID.
Otrzymacie Państwo profesjonalnie opracowane, wypełnione i wydrukowane Księgi z danymi Waszego lokalu, sklepu, pizzerii lub gastronomii :
· Księge HACCP- procedury, karty kontrolne, gotowe schematy technologiczne, szczegółowo omówione zagrożenia wraz z analizą,
· Księge GHP/GMP wraz z instrukcjami
· Rejestry
Jeżeli pragniecie bez stresu przyjąć kontrolę, stosować standardy obowiązujące w Unii Europejskiej przez co zyskacie zaufanie i szacunek klientów, namawiamy gorąco do skorzystania z naszej oferty!
Opracowana księga HACCP zawiera tylko i wyłącznie najważniejsze elementy, które wymaga SANEPID. Instrukcje dobrej praktyki higienicznej: - higieny osobistej i stanu zdrowia osób wykonujących prace w procesie produkcji i w obrocie żywnością, - procesów mycia i dezynfekcji, - zaopatrzenia w wodę, - usuwania odpadów i ścieków, - kontroli zabezpieczenia przed szkodnikami, - kwalifikacji i szkoleń pracowników, - konserwacji maszyn i urządzeń.
Procedury na zasadach systemu HACCP: - identyfikacja i ocena zagrożeń jakości zdrowotnej oraz ryzyka ich wystąpienia, a także ustalenie środków kontroli i metod przeciwdziałania tym zagrożeniom, - określenie krytycznych punktów kontroli w celu wyeliminowania lub zminimalizowania występowania zagrożeń, - ustalenie dla każdego krytycznego punktu kontroli wymagań (parametrów), jakie powinien spełniać i określenie granic tolerancji (limitów krytycznych), - ustalenie i wprowadzenie systemu monitorowania krytycznych punktów kontroli, ustalenie działań korygujących, jeżeli punkt krytyczny nie spełnia wymagań, - ustalenie procedur weryfikacji w celu potwierdzenia, że system HACCP jest skuteczny i zgodny z planem, - opracowanie dokumentacji systemu HACCP dotyczącej etapów jego wprowadzania, ustalenie sposobu rejestrowania i przechowywania danych oraz archiwizowania dokumentacji systemu.
W dokumentacji przez nas sporządzanej wyznaczono Krytyczne Punkty Kontroli oraz określono ich tolerancję i sposoby monitorowania ,określono działania korygujące, system weryfikacji, dokumentacji i zapisów.
kliknij aby powiększyćGaleria zdjęć |
|
Wszystko profesjonalnie opracowane!
TERMIN WYKONANIA-EXPRES-2 dni robocze!!!!
CENA tylko 160,00 zł !
Po dokonaniu zakupu należy dokonać przedpłaty i nadesłać informacje :
-Krótki opis swojej działalności wraz z danymi właściciela lub osoby zajmującej się HACCP
-Główne grupy potraw /potrawy mięsne, pizza, kebab, naleśniki,etc/
-Nazwę placówki, adres / NIP, REGON /
Sanepid wymaga, aby przynajmniej właściciele, czy kierownictwo posiadali odpowiednie wiadomości dotyczące wdrażania GHP/GMP i HACCP.
Na tej jedynej aukcji bierzesz udział również w szkoleniu HACCP/GHP/GMP
metodą samokształcenia kierowanego i po zakończeniu szkolenia otrzymasz
CERTYFIKAT HACCP.
Dokumentacje przygotowujemy według wymogów
Ustawy o Bezpieczeństwie Żywności, co gwarantuje zgodność materiałów z wymogami
Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Jestem Audytorem Wewnętrznym Systemu HACCP i dokumentacja HACCP, GHP/GMP jest zbiorem mojej pracy, wdrażanej w kilkudziesięciu firmach branży spożywczej. Dokumentacja ta zgodna jest z aktualnie obowiązującymi przepisami i na pewno przyda Ci się podczas kontroli SANEPIDU
Księga HACCP:
Księga spełnia wytyczne dyrektyw Unii Europejskiej, wymagań zawartych w Codex Alimentarius oraz wymagań polskiego ustawodawstwa wymaganych przez SANEPID.
1. Profil zakładu
2. Normy związane
3. Definicje
4. Wymagania systemu HACCP
4.1. Odpowiedzialność kierownictwa
4.1.1.a. Polityka bezpieczeństwa żywności
4.1.1.b. Zakres systemu HACCP
4.1.2. Organizacja
4.1.2.1.a. Schemat organizacyjny
4.1.2.1.b. Odpowiedzialność i uprawnienia
Wraz z Księgą otrzymasz:
Instrukcje GHP/GMP,Karty wykonywanych czynności,Procedury
Formularze
Co Mówią inni klienci ... |
Od Kogo
|
Typ |
Dane |
Numer |
|
|
|
|
|
kołtunowaty ( Kupujący ) |
Pozytywny |
Sob Paź 25 22:18:39 2008 |
456[zasłonięte]781 |
Wielki pozytyw , bardzo Szybka wysyłka , towar wysokiej Jakości , gorąco polecam , Pelen profesjonalizm .
|
Marollo3 ( Kupujący ) |
Pozytywny |
Czw Paź 23 21:47:53 2008 |
445[zasłonięte]795 |
Szybko rzetelnie profesjonalnie dobry kontakt błyskawiczna przesyłka i w końcu udało mi sie usatysfakcjonować Urocze Panie z Sanepidu ufff ! Dziękuję i polecam wszystkim !
|
ola_kl ( Kupujący ) |
Pozytywny |
Czw Paź 23 14:36:38 2008 |
450[zasłonięte]623 |
100% P -O- Z- Y -T -Y- W! bezproblemowa transakcja !
|
lucek_2005 ( Kupujący ) |
Pozytywny |
Czw Paź 16 15:56:52 2008 |
436[zasłonięte]708 |
Ogromny pozytyw . Materiały super opracowane , obszerne , wyczerpujące W całości tematykę HACCP - naprawdę godne polecanie . Bardzo Pozytywnie ocenione przez Sanepid . Naprawdę WARTO ! Polecam
|
P1i ( Kupujący ) |
Pozytywny |
Czw Paź 16 14:45:14 2008 |
460[zasłonięte]111 |
hmm. 24h i miałem Wszystko załatwione . Pomocna dłoń ze strony kupiującego ! Ten Człowiek o HACCP i Sanepedzie wie Chyba Wszystko . polecic Jedynie . !!!!!
|
Zapraszam na moje aukcje!
. |