Więcej informacji
Nadziewarka do kiełbas firmy Royal Catering wyróżnia się konstrukcją ze stali szlachetnej, pionowym designem, prostym czyszczeniem i żywotnością. Ten model jest wyposażony w nowy system przekładni, który umożliwia użytkownikowi jeszcze prostszą obsługę ubijaka. Gwarantuje się w ten sposób szybkie i proste napełnianie. Urządzenie nadaje się do użytku prywatnego i w restauracjach. Można dobrać cztery różne rodzaje rur ze stali szlachetnej, żeby nadziewać różne kiełbasy. Dociskanie i podnoszenie można wykonywać w dwóch różnych prędkościach.
Obsługa
1. Części należy starannie umyć przed kontaktem z produktami spożywczymi.
2. Założyć rękojeść na większy uchwyt przed korbą, przekręcić rękojeść w kierunku zgodnym z ruchem wskazówek zegara, żeby tłok wysunął się z cylindra.
3. Wyjąć cylinder i napełnić go masą. Założyć ponownie cylinder.
4. Zamocować rękojeść na uchwycie mniejszej korby. Przekręcić rękojeść w w kierunku zgodnym z ruchem wskazówek zegara, żeby tłok wysunął się do cylindra.
5. Przekręcić rękojeść do momentu wysunięcia napełnionej masy.
6. Ponownie wykonać krok 2.
Naprawa i konserwacja
1. Po użyciu wyjąć cylinder i tłok i gruntownie umyć te części.
2. Obudowę osuszyć szmatką.
Posiadamy bardzo dobrze rozwinięty dział serwisowy, który wspierany jest przez grupę profesjonalnych pracowników. Dzięki temu czas oczekiwania na realizację jakichkolwiek zleceń serwisowych jest naprawdę krótki (w 99,2% przypadków wynosi do 3 dni roboczych).
Gwarantujemy Państwu również dostęp do części eksploatacyjnych i zapasowych oraz zapewniamy serwis pogwarancyjny.