DEZAL
GOFROWNICA
301 X GASTRONOMGRUBA KRATKADLA MAŁEJ GASTRONOMII
Przeznaczona do tzw. "małej gastronomii": w porównaniu do gofrownicy 301.5 ma obudowę w kolorze INOX i wzmocniony kabel zasilający.
temperatura robocza (przy zamkniętych płytach) ok. 195 st.Curządzenie łatwe w utrzymaniu czystości dzięki nierdzewnej obudowie i płycie pokrytej Cornflonem - zapobiega przywieraniuPokrywa stal nierdzewna inoxGRUBA KRATKA GOFRA (taka sama jak w modelu 301.5) -4x7 kratek -oszczędność ciasta nawet do 20%
budowa przystosowana do ciągłej pracy urządzeniaatest: B, CEspełnia normy europejskiemoc 1300 Wnapięcie zasilania: 230 Vizolacja ochronna: kl. Iciężar: 2,8 kgwymiary gofra : 9x14,5 cm
Chrupiące gofry kojarzą mi się z wakacjami nad morzem, w Gdyni. Kupowane w budce przy deptaku, ze świeżą borówką amerykańską oraz innymi owocami i bitą śmietaną.
Gofry przygotowane według poniższego przepisu z użyciem MIESZANKI są idealne. Chrupiące, nie za słodkie, dzięki czemu można ozdobić je nawet bardzo słodkimi dodatkami.
Teraz już zawsze możesz się delektować pysznymi goframi w zaciszu swojego domu....
DO SPORZĄDZENIE CIASTA NALEŻY PRZYGOTOWAĆ:
- 450ml litra wody pitnej
- 115ml oleju roślinnego
SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA:
1. Do odpowiedniego naczynia wsypać 0,5 kg proszku do gofrów.
2. Dodać wodę i olej.
3. Miksować przez 4 minuty do uzyskania jednolitej, gładkiej konsystencji.
4. Piec w gorącej gofrownicy na złoty kolor (ok 6 minut)
MOŻLIWOŚĆ ZAKUPIENIA MIESZANKI NA GOFRY BISZKOPTOWE NA INNEJ NASZEJ AUKCJI:
© AllegroPromo