DEZAL
GOFROWNICA
301 GASTRONOMGRUBA KRATKADLA MAŁEJ GASTRONOMII+ MIESZANKA NA GOFRY
DANE TECHNICZNE
Przeznaczona do tzw. "małej gastronomii"
temperatura robocza (przy zamkniętych płytach) ok. 195 st.Curządzenie łatwe w utrzymaniu czystości dzięki nierdzewnej obudowie i płycie pokrytej Cornflonem - zapobiega przywieraniuPokrywa stal nierdzewna inoxGRUBA KRATKA gofra (4x7 kratek) -oszczędność ciasta nawet do 20%budowa przystosowana do ciągłej pracy urządzeniaatest: B, CEspełnia normy europejskiemoc 1300 Wnapięcie zasilania: 230 Vizolacja ochronna: kl. Iciężar: 2,8 kgwymiary gofra : 9x14,5 cm
GWARANCJA 24 MIESIĄCE
Chrupiące gofry kojarzą mi się z wakacjami nad morzem, w Gdyni. Kupowane w budce przy deptaku, ze świeżą borówką amerykańską oraz innymi owocami i bitą śmietaną.
Gofry przygotowane według poniższego przepisu z użyciem MIESZANKI są idealne. Chrupiące, nie za słodkie, dzięki czemu można ozdobić je nawet bardzo słodkimi dodatkami.
Teraz już zawsze możesz się delektować pysznymi goframi w zaciszu swojego domu....
DO SPORZĄDZENIE CIASTA NALEŻY PRZYGOTOWAĆ:
- 0,5 litra wody pitnej
- 25ml oleju roślinnego
SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA:
1. Do odpowiedniego naczynia wsypać 0,5 kg proszku do gofrów.
2. Dodać wodę i olej.
3. Miksować przez kilka minut do uzyskania jednolitej, gładkiej konsystencji.
4. Piec w gorącej gofrownicy na złoty kolor (3-4 minuty)
+
MIESZANKA NA GOFRY BISZKOPTOWE
OPAKOWANIE 0,5 KG
Z porcji 0,5 kg można wykonać ok 8-10 gofrów.
Mieszankę przechowywać w chłodnymi suchym miejscu.
Termin przydatności do spożycia: co najmniej pół roku od daty zakupu
MOŻLIWOŚĆ DOKUPIENIA WIĘKSZEJ ILOŚCI MIESZANKI NA GOFRY BISZKOPTOWE NA INNEJ NASZEJ AUKCJI:
© AllegroPromo