Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PROFESJONALNA GOFROWNICA DEZAL 301 GASTRONOM 301.X

11-02-2015, 9:34
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 349 zł     
Użytkownik makow84
numer aukcji: 5036469320
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 134   
Koniec: 11-02-2015 09:29:16

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 3.00 [kg]
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

   

 

 
 

 

 

 

 

 

 
   

Pomoce kuchenne

Patelnie

Garnki

Czajniki

Odkurzacze

Maszynki do mięsa

Miksery i blendery

Parowary

Ekspresy

Produkty do stylizacji włosów

Grille/Opiekacze

Krajalnice

Oferta całościowa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Numer konta bankowego:

07 1540 [zasłonięte] 1[zasłonięte]1571580 [zasłonięte] 909201

 

 

 
 


Ikona teczki oznacza, że sprzedający jest użytkownikiem konta Firma, czyli zarejestrowanym przedsiębiorcą.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://makow84.pl/Dezal/dezal-gastronom-301.jpg

 

 

 

Gofrownica Dezal 301 GASTRONOM - Przeznaczona do tzw. "małej gastronomii"

 

 

 

Temperatura robocza (przy zamkniętych płytach) ok. 195 st.C

Urządzenie łatwe w utrzymaniu czystości dzięki nierdzewnej obudowie i płycie

Pokrytej Cornflonem - zapobiega przywieraniu

Pokrywa stal nierdzewna inox

GRUBA KRATKA gofra (4x7 kratek) -oszczędność ciasta nawet do 20%

Budowa przystosowana do ciągłej pracy urządzenia

Atest: B, CE

Spełnia normy europejskie

Moc 1300 W

Napięcie zasilania: 230 V

Izolacja ochronna: kl. I

Ciężar: 2,8 kg

Wymiary gofra : 9x14,5 cm

 

Kolor: srebrny




Zalety

- prosta obsługa
- wygląd
- funkcjonalność
- wydajność
- pojemność
- piecze równo gofry
- szybkość pieczenia
- fajnie się czyści
- powierzchnia
- dobrze opieka

 

 

Gwarancja producenta na okres 24 miesięcy. Gwarancja 24 miesięczna obowiązuje również przy zakupie na firmę.

 

 

 

http://makow84.pl/Dezal/301.4/301.4Bottom.jpg

http://makow84.pl/Dezal/301.4/301.4Bottom2.jpghttp://makow84.pl/Dezal/301.4/301.4Bottom3.jpg

 


 Sześć sprawdzonych sposobów na przyrządzenie ciasta.

Do wypieku gofrów można używać dostępnego w handlu gotowego ciasta lub sporządzić ciasto wg poniższych przepisów.

Przepis na ciasto nr 1.
    0,5 kg mąki pszennej, 4 jajka,0,4 l mleka, 15 dag masła, 30 dag cukru pudru, 20 g proszku do pieczenia, cukier waniliowy, aromat zapachowy.
    Wykonanie: jajka utrzeć z cukrem pudrem na pulchną masę. Następnie stopniowo dodać przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, mleko, roztopione masło pozostałe składniki. Całość dokładnie wymieszać. Ciasto dokładnie wymieszać. Ciasto powinno mieć konsystencję gęstej śmietany.


Przepis nr 2.
    4 jajka, 180g mąki żytniej, 100g cukru pudru, 1 łyżka stopionego masła, 4 łyżki stołowe wody. Wykonanie: jajka utrzeć z cukrem na pulchną masę, następnie stopniowo dodawać mąkę, roztopione masło i wodę. Upieczone gofry są wyjątkowo zdrowe i pożywne.

 

Przepis nr 3.
    2 jajka , 300g mąki pszennej, 0,5 l mleka, 75 kg cukru pudru, szczypta soli, 100g masła, 15 g proszku do pieczenia.
    Wykonanie: wszystkie składniki dobrze zmiksować otrzymując konsystencję ciasta naleśnikowego. Gofry bardzo smaczne chrupiące długo zachowują kruchość.

 

Przepis nr 4.
    4 jajka, 250 g mąki pszennej, 200 g cukru pudru, 0,5 l wody, 2 czubate łyżki kakao, 200g masła lub margaryny, 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia.
    Wykonanie: cukier, wodę, kakao wymieszać zagotować i odstawić. Do gorącego płynu włożyć masło lub margarynę a gdy się rozpuści dodać żółtka a następnie mąkę i proszek do pieczenia. Zmiksować a następnie do lekko ciepłego ciasta dodać ubitą pianę z białek i razem wymieszać.

 

Przepis nr 5.
    1 jajko, 250 g mąki, 1 łyżka roztopionego masła, 1 szklanka zsiadłego mleka, szczypta soli.
    Wykonanie: wszystkie składniki dobrze zmiksować tak aby miały konsystencje gęstej śmietany. Podawać z cukrem pudrem.

 

Przepis nr 6 z płatków owsianych.
    4 jajka, 180g płatków owsianych, 100g cukru pudru, 100g rozpuszczonej margaryny lub masła, 4 łyżki stołowe wody, mały olejek migdałowy, 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia.
    Wykonanie: płatki, żółtka, cukier, wodę proszek do pieczenia dobrze zmiksować przez 5 min. Na koniec dodać pianę i ponownie wymieszać bardzo dokładnie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wszystkie przesyłki ubezpieczamy na pełną wartość !

Przy odbiorze towaru klient jest zobowiązany do:
- sprawdzenia, czy towar nie posiada uszkodzeń powstałych podczas transportu,
- sprawdzenia zgodności zawartości paczki z zamówieniem.

Towar można sprawdzić po wcześniejszym podpisaniu odbioru paczki - wpierw należy podpisać odbiór kurierowi, poprosić by poczekał chwilę na czas oględzin, w przypadku stwierdzenia uszkodzeń spisać protokół reklamacyjny. Kurier nie pozwoli otworzyć paczki przed podpisaniem odbioru. Warunkiem pozytywnego rozpatrzenia reklamacji jest spisanie w obecności kuriera "Protokołu reklamacji.
Klient ma prawo do odstąpienia od umowy kupna zawartej na odległość w terminie 14 dni od daty dostawy - szczegółowe informację odnośnie warunków zwrotu na stronie "O mnie".

[Ustawą ustawa o prawach konsumenta z dnia 30 maja 2014 r. (Dz.U. 2014 r. poz. 827 ze zm.) o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez produkt niebezpieczny (Dz. U. z dnia 31 marca 2000 r.), art.7].

 
[DANE_EU]G6sG9369hp11gVcj4lnlWvgsZZTgBzly/HP8Ru3OxJxj2JGtkLqjhfrRxYXie+pulqAkGgxg3scV3Dz8ach1qywrt1KAs/9a6TO0qC/F3uYYDEY+7khfbfGWZW0ybYZBJko67W/UCeW7mu3Myt8zhg==[/DANE_EU]