| | | | | | | | | | | | | | Numer konta bankowego: 07 1540 [zasłonięte] 1[zasłonięte]1571580 [zasłonięte] 909201 | | | | Ikona teczki oznacza, że sprzedający jest użytkownikiem konta Firma, czyli zarejestrowanym przedsiębiorcą. | | | | Gofrownica Dezal 301.5 - Polska produkcja!
Temperatura robocza (przy zamkniętych płytach) ok. 195 st.C
Urządzenie łatwe w utrzymaniu czystości dzięki emaliowanej obudowie i płycie pokrytej Cornflonem
Oszczędność ciasta nawet do 20% - gruba kratka Budowa przystosowana do ciągłej pracy urządzenia
Atest: B, CE
Spełnia normy europejskie
Moc 1300 W
Stal malowana biała
Napięcie zasilania: 230 V
Izolacja ochronna: kl. I
Ciężar: 2,8 kg
Gwarancja producenta na okres 24 miesięcy. Sześć sprawdzonych sposobów na przyrządzenie ciasta.
Do wypieku gofrów można używać dostępnego w handlu gotowego ciasta lub sporządzić ciasto wg poniższych przepisów.
Przepis na ciasto nr 1. 0,5 kg mąki pszennej, 4 jajka,0,4 l mleka, 15 dag masła, 30 dag cukru pudru, 20 g proszku do pieczenia, cukier waniliowy, aromat zapachowy. Wykonanie: jajka utrzeć z cukrem pudrem na pulchną masę. Następnie stopniowo dodać przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, mleko, roztopione masło pozostałe składniki. Całość dokładnie wymieszać. Ciasto dokładnie wymieszać. Ciasto powinno mieć konsystencję gęstej śmietany. Przepis nr 2. 4 jajka, 180g mąki żytniej, 100g cukru pudru, 1 łyżka stopionego masła, 4 łyżki stołowe wody. Wykonanie: jajka utrzeć z cukrem na pulchną masę, następnie stopniowo dodawać mąkę, roztopione masło i wodę. Upieczone gofry są wyjątkowo zdrowe i pożywne. Przepis nr 3. 2 jajka , 300g mąki pszennej, 0,5 l mleka, 75 kg cukru pudru, szczypta soli, 100g masła, 15 g proszku do pieczenia. Wykonanie: wszystkie składniki dobrze zmiksować otrzymując konsystencję ciasta naleśnikowego. Gofry bardzo smaczne chrupiące długo zachowują kruchość. Przepis nr 4. 4 jajka, 250 g mąki pszennej, 200 g cukru pudru, 0,5 l wody, 2 czubate łyżki kakao, 200g masła lub margaryny, 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia. Wykonanie: cukier, wodę, kakao wymieszać zagotować i odstawić. Do gorącego płynu włożyć masło lub margarynę a gdy się rozpuści dodać żółtka a następnie mąkę i proszek do pieczenia. Zmiksować a następnie do lekko ciepłego ciasta dodać ubitą pianę z białek i razem wymieszać. Przepis nr 5. 1 jajko, 250 g mąki, 1 łyżka roztopionego masła, 1 szklanka zsiadłego mleka, szczypta soli. Wykonanie: wszystkie składniki dobrze zmiksować tak aby miały konsystencje gęstej śmietany. Podawać z cukrem pudrem. Przepis nr 6 z płatków owsianych. 4 jajka, 180g płatków owsianych, 100g cukru pudru, 100g rozpuszczonej margaryny lub masła, 4 łyżki stołowe wody, mały olejek migdałowy, 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia. Wykonanie: płatki, żółtka, cukier, wodę proszek do pieczenia dobrze zmiksować przez 5 min. Na koniec dodać pianę i ponownie wymieszać bardzo dokładnie. Wszystkie przesyłki ubezpieczamy na pełną wartość !
Przy odbiorze towaru klient jest zobowiązany do: - sprawdzenia, czy towar nie posiada uszkodzeń powstałych podczas transportu, - sprawdzenia zgodności zawartości paczki z zamówieniem.
Towar można sprawdzić po wcześniejszym podpisaniu odbioru paczki - wpierw należy podpisać odbiór kurierowi, poprosić by poczekał chwilę na czas oględzin, w przypadku stwierdzenia uszkodzeń spisać protokół reklamacyjny. Kurier nie pozwoli otworzyć paczki przed podpisaniem odbioru. Warunkiem pozytywnego rozpatrzenia reklamacji jest spisanie w obecności kuriera "Protokołu reklamacji. Klient ma prawo do odstąpienia od umowy kupna zawartej na odległość w terminie 10 dni od daty dostawy - szczegółowe informację odnośnie warunków zwrotu na stronie "O mnie".
[Ustawą z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez produkt niebezpieczny (Dz. U. z dnia 31 marca 2000 r.), art.7]. | |