na tej aukcji proponujemy fabrycznie NOWĄ gofrownicę DEZAL 301.4 z 24 miesięczną gwarancją producenta.
Model 301.4 jest tańszą propozycją firmy DEZAL od modeli 301.5 i 301. Wreszcie możesz cieszyć się goframi jak z cukierni we własnym domu!
Dezal to firma z tradycjami, od ponad 20 lat produkuje w Polsce gofrownice w niemal niezmienionej formie. Daje to gwarancję zakupu na lata, a nie jak w przypadku zakupu chińskiej jednorazówki.
CECHY PRODUKTU:
- płyty grzewcze - dolna i górna, wykonane ze stopu aluminium i pokryte od strony roboczej CORFLONEM - powłoką zapobiegającą przyleganiu i ułatwiającą utrzymanie urządzenia w czystości
- W płytce dolnej znajduje się fabrycznie ustawiony ogranicznik temperatury utrzymujący odpowiednią temperaturę pracy urządzenia
- wymiary gofra 9x14,5cm
- w jednej chwili można przygotowywać 2 gofry
- tzw. DROBNA KRATKA gofra (6x10 kratek)
- temperatura robocza przy zamkniętej pokrywie 195 st. C
- moc 1300W zapewnia szybkie nagrzewanie i utrzymywanie właściwej temperatury
- Wyrób dopuszczony do kontaktu z żywnością
- Posiada atest PZH
- kolor biały
Sześć sprawdzonych sposobów na przyrządzenie ciasta.
Do wypieku gofrów można używać dostępnego w handlu gotowego ciasta lub sporządzić ciasto wg poniższych przepisów.
-
Przepis na ciasto nr 1.
-
0,5 kg mąki pszennej, 4 jajka,0,4 l mleka, 15 dag masła, 30 dag cukru pudru, 20 g proszku do pieczenia, cukier waniliowy, aromat zapachowy.
Wykonanie: jajka utrzeć z cukrem pudrem na pulchną masę. Następnie stopniowo dodać przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, mleko, roztopione masło pozostałe składniki. Całość dokładnie wymieszać. Ciasto dokładnie wymieszać. Ciasto powinno mieć konsystencję gęstej śmietany.
-
Przepis nr 2.
-
4 jajka, 180g mąki żytniej, 100g cukru pudru, 1 łyżka stopionego masła, 4 łyżki stołowe wody. Wykonanie: jajka utrzeć z cukrem na pulchną masę, następnie stopniowo dodawać mąkę, roztopione masło i wodę. Upieczone gofry są wyjątkowo zdrowe i pożywne.
-
Przepis nr 3.
-
2 jajka , 300g mąki pszennej, 0,5 l mleka, 75 kg cukru pudru, szczypta soli, 100g masła, 15 g proszku do pieczenia.
Wykonanie: wszystkie składniki dobrze zmiksować otrzymując konsystencję ciasta naleśnikowego. Gofry bardzo smaczne chrupiące długo zachowują kruchość.
-
Przepis nr 4.
-
4 jajka, 250 g mąki pszennej, 200 g cukru pudru, 0,5 l wody, 2 czubate łyżki kakao, 200g masła lub margaryny, 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia.
Wykonanie: cukier, wodę, kakao wymieszać zagotować i odstawić. Do gorącego płynu włożyć masło lub margarynę a gdy się rozpuści dodać żółtka a następnie mąkę i proszek do pieczenia. Zmiksować a następnie do lekko ciepłego ciasta dodać ubitą pianę z białek i razem wymieszać.
-
Przepis nr 5.
-
1 jajko, 250 g mąki, 1 łyżka roztopionego masła, 1 szklanka zsiadłego mleka, szczypta soli.
Wykonanie: wszystkie składniki dobrze zmiksować tak aby miały konsystencje gęstej śmietany. Podawać z cukrem pudrem.
-
Przepis nr 6 z płatków owsianych.
-
4 jajka, 180g płatków owsianych, 100g cukru pudru, 100g rozpuszczonej margaryny lub masła, 4 łyżki stołowe wody, mały olejek migdałowy, 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia.
Wykonanie: płatki, żółtka, cukier, wodę proszek do pieczenia dobrze zmiksować przez 5 min. Na koniec dodać pianę i ponownie wymieszać bardzo dokładnie.
Do gofrownicy dołączamy kartę gwarancyjną, instrukcję obsługi w języku polskim wraz z dowodem zakupu (paragon lub na życzenie faktura VAT)!
| Model |
301.4 |
301.5 |
301 |
| Kratka |
drobna |
gruba |
gruba |
| Ilość gofrów |
2 |
2 |
2 |
| Wymiar gofra |
9 × 14,5 |
9 × 14,5 |
9 × 14,5 |
| Temp. robocza |
195 ° |
195 ° |
195 ° |
| Przewód przył. |
neopren |
neopren |
guma |
| Moc |
1300W |
1300W |
1300W |
| Pokrywa |
stal malowana biała |
stal malowana biała |
stal nierdzewna inox |
Towar na stanie! Ekspresowa wysyłka w 2
© PanelReklamowy4h!!!
Sprawdź komentarze odnośnie szybkości realizacji zamówień!
Na innych aukcjach inne modele gofrownic oraz inny sprzęt AGD i RTV