Podstawy produkcji zwierzęcej
Podręcznik dostosowany jest do programów kształcenia w technikach i zasadniczych szkołach rolniczych.
Składa się z 5-ciu części:
I - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej
II - Anatomia i fizjologia zwierząt
III i IV - Podstawy żywienia i paszoznawstwo
V - Zoohigiena.
Autor: pod red. S. Lewandowskiego Format: A5 Ilość stron: 362
Produkcja zwierzęca. Cz. II. Bydło i trzoda chlewna
Podręcznik napisany zgodnie z programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum i szkoły policealnej. Część II poświęcona jest zagadnieniom związanym z chowem bydła i trzody chlewnej.
Autor: pod red. T. Nałęcz-Tarwackiej Format: A5 Ilość stron: 332 + 8 stron kolorowej wkładki
Produkcja zwierzęca. Cz. III. Owce, kozy, konie, drób, pszczoły i króliki
Nowy podręcznik napisany zgodnie z programem nauczania, przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum i szkoły policealnej. Część III Obejmuje zagadnienia związane z chowem owiec, kóz, koni, drobiu pszczół i królików.
Autor: Praca zbiorowa pod red. dr T. Nałęcz-Tarwackiej Format: A5 Ilość stron: 472 + 16 stron kolorowej wkładki
REGULAMIN SKLEPU NA STRONIE O MNIE
kupujesz wypełnij - formularz płacę
niezależnie od formy płatności
DANE DO PRZELEWU: P.P.H.U Najbar Mirosław ul.Batorego 24 43-100 Tychy ING BANK ŚLĄSKI 92 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3990023 [zasłonięte] 247368
tel 32 [zasłonięte] 93 32 [zasłonięte] 72