Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Produkcja zwierzęca cz. 1 REA

20-01-2012, 0:36
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 24 zł     
Użytkownik infoksiazka
numer aukcji: 2043734263
Miejscowość Bytom
Wyświetleń: 6   
Koniec: 17-01-2012 21:19:00
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

top

Zanim dokonasz zakupu, koniecznie przeczytaj stronę"o mnie"!

O firmie
Sprzedażą książek zajmujemy się już od wielu lat.
Wychodząc na przeciw oczekiwaniom klientów,
rozpoczynamy sprzedaż w serwisie aukcyjnym Allegro!
Nasza księgarnia proponuje Państwu książki techniczne z każdej branży oraz nowości wydawnicze z każdej dziedziny w dobrych cenach!!
Do każdej książki wystawiamy paragon,
a na życzenie
faktury VAT.
Podstawą reklamacji jest paragon lub faktura zakupu.


Płatności
Przyjmujemy wpłaty
tylko
przelewem na konto


Przesyłka
Realizujemy przesyłki w dniu zaksięgowania wpłaty na naszym koncie.
Wysyłamy za granicę.


Pozostałe aukcje
Kliknij aby zobaczyć nasze pozostałe aukcje

Dodaj do ulubionych
kliknij


Kontakt

Napisz do nas
email


Skype

Skype Me™!

Gadu-Gadu

 


Produkcja zwierzęca cz. 1



Wydawnictwo Rea
Ewa Marciniak-Kulka
ISBN[zasłonięte]978-8341-984-3
Liczba stron 224
Format (w milimetrach) 165x235




Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika wiedzy z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i postawy zawodowe. Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest podana w dwóch częściach podręcznika. Jej opanowanie pomoże w realizowaniu przyszłych zadań zawodowych.

W I części podręcznika podano informacje dotyczące:
– budowy i funkcjonowania zwierząt gospodarskich;
– zasad żywienia zwierząt;
– wartości pasz stosowanych w żywieniu zwierząt;
– warunków w środowisku bytowania zwierząt związanych z higieną produkcji zwierzęcej;
– pokroju zwierząt i podstawowych założeń technologii produkcji.

W II części podręcznika skoncentrowano się na określeniu:
– technologicznych podstaw chowu i hodowli bydła;
– technologicznych podstaw chowu owiec, kóz, trzody chlewnej i koni;
– technologicznych podstaw produkcji drobiarskiej;
– produkcji zwierzęcej w rolnictwie ekologicznym;
– elementów hodowli zwierząt z uwzględnieniem ich rejestrowania i znakowania;
formalno-prawnych podstaw chowu zwierząt, profilaktyki weterynaryjnej, obrotu zwierzętami i ich produktami.

Zdobycie tej wiedzy pozwoli na podejmowanie zadań związanych z uzyskiwaniem wysokiej jakości mleka, mięsa i jaj, które stanowią bardzo ważne produkty żywnościowe. Ich jakość bezpośrednio przekłada się bowiem na zdrowie i jakość życia konsumenta.  

Produkcja zwierzęca cz. 1    REA
ZOBACZ NASZE INNE AUKCJE
Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja
Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja Inna nasza aukcja

© by Daro Web Service