Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Produkcja zwierzęca część 1 cz. 2 i 3 komplet

30-01-2014, 20:13
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 89.90 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 89.90 zł     
Użytkownik agroswiat_pl
numer aukcji: 3891003554
Miejscowość Warszawa
Kupiono sztuk: 2    Licytowało: 2    Wyświetleń: 37   
Koniec: 30-01-2014 20:02:48

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Rok wydania (xxxx): 2006
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nasze aukcje | Napisz do nas | O nas | Koszt wysyłki | Kontakt

Kontakt

E-mail: [zasłonięte]@agroswiat.pl

Telefony:

22[zasłonięte]226-67

512-[zasłonięte]-991

[zasłonięte]500-4567

Fax.: 22[zasłonięte]434-60
Formy płatności

Tradycyjny przelew na konto

Płacę z Allegro

Płatność przy odbiorze

Książki wysyłamy:

Pocztą Polską

Kurierem Opek

Nasze konta:

721[zasłonięte]200400[zasłonięte]20239[zasłonięte]364


501[zasłonięte]555811[zasłonięte]51500[zasłonięte]071

Koszt wysyłki

Bez względu na ilość zamówionych tytułów koszt wysyłki doliczany jest jednokrotnie i zależy od wagi książek.

Przedmiotem aukcji jest komplet podręczników:

Produkcja zwierzęca część 1

Produkcja zwierzęca część 2

Produkcja zwierzęca część 3

Tytuł Produkcja zwierzęca. Cz. I. Wiadomości podstawowe
Autor red. A. Rykiel
Wydawca Hortpress
Rok wydania 2006
Liczba stron 316
Wymiary 50x210mm
Okładka miękka
ISBN 83[zasłonięte]89211-3


Nowy podręcznik napisany zgodnie z programem nauczania przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum i szkoły policealnej. Część I podręcznika obejmuje zagadnienia związane z anatomią i fizjologią zwierząt oraz ptaków, żywieniem zwierząt i zoohigieną.

Produkcja zwierzęca cz. II Bydło i trzoda chlewna
Tytuł Produkcja zwierzęca cz. II Bydło i trzoda chlewna
Autor Red. T. Nałęcz-Tarwacka
Wydawca Hortpress
Rok wydania 2006
Liczba stron 332
Wymiary 145x210mm
Okładka Miękka
ISBN 83[zasłonięte]89211-4


Obejrzyj dokładny spis treści w pliku PDF

W treści:

CZĘŚĆ l

BYDŁO
Znaczenie chowu bydła
Pochodzenie, typy użytkowe i rasy bydła
Ocena typu i budowy bydła
Rozpłód bydła
Zasady odchowu, żywienia cieląt i jałowizny
Wybrane zagadnienia z żywienia krów mlecznych
Użytkowanie mleczne bydła
Technologie produkcji żywca wołowego
Opłacalność produkcji mleka i żywca wołowego
Bezpieczeństwo produktów żywnościowych uzyskiwanych w chowie bydła
Ekologiczne metody chowu bydła
Systemy utrzymania bydła
Pielęgnacja bydła
Dobrostan bydła
Praca hodowlana
Choroby bydła

CZĘŚĆ II

TRZODA CHLEWNA
Znaczenie gospodarcze i stan produkcji trzody chlewnej
Pochodzenie świń. Rasy trzody chlewnej
Użytkowanie, żywienie i utrzymanie świń rozpłodowych
Wychów prosiąt
Wychów młodzieży hodowlanej
Produkcja żywca wieprzowego
Podstawy pracy hodowlanej. Krzyżowanie towarowe
Ekologiczne metody chowu trzody chlewnej
Choroby świń

Produkcja zwierzęca. Cz. III. Owce, kozy, konie, drób, pszczoły i króliki
Tytuł Produkcja zwierzęca cz. III Owce, kozy, konie, drób, pszczoły i króliki
Autor Red. T. Nałęcz - Tarwacka
Wydawca Hortpress
Rok wydania 2007
Liczba stron 472
Wymiary 145x210mm
Okładka Miękka
ISBN 83[zasłonięte]89211-0


OBEJRZYJ SPIS TREŚCI W PLIKU PDF

Nowy podręcznik napisany zgodnie z programem nauczania, przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie ‘technik rolnik’ na poziomie technikum i szkoły policealnej. Część III obejmuje zagadnienia związane z chowem owiec, kóz, koni, drobiu pszczół i królików.

podręczniki_tech_rol
Dziękujemy za odwiedzenie naszych aukcji!