Produkcja zwierzęca część 1 ,2, 3 Produkcja zwierzęca część 1 Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik, technik ogrodnik, technik mechanizacji rolnictwa Marciniak - Kulka Ewa
wydawnictwo REA wydanie 2009 r. ISBN:[zasłonięte]978-8341-984-3 Format: 16.3x23.5cm, 224 stron Oprawa: Miękka
Opis książki Produkcja zwierzęca część 1 : Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika wiedzy z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i postawy zawodowe. Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest podana w dwóch częściach podręcznika. Jej opanowanie pomoże w realizowaniu przyszłych zadań zawodowych. Produkcja zwierzęca Część 2 Podręcznik Technikum Szkoła policealna wydawnictwo REA wydanie 2010 r. ISBN:[zasłonięte]978-8344-111-6 Format: 16.5x23.5cm Ilość stron: 368 Oprawa: Miękka Opis książki Produkcja zwierzęca Część 2 Podręcznik: Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i podstawy zawodowe. Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest podana w trzech częściach podręcznika. Jej opanowanie pomoże w realizowaniu przyszłych zadań zawodowych. W 2 części podręcznika podano informacje dotyczące technologicznych podstaw - chowu i hodowli bydła; - chowu owiec, kóz, trzody chlewnej, koni; - produkcji drobiarskiej. Produkcja zwierzęca Część 3 Podręcznik Technikum Szkoła policealna wydawnictwo REA wydanie 2010 r. ISBN:[zasłonięte]978-8344-112-3 Format: 16.5x23.5cm Ilość stron: 184 Oprawa: Miękka Opis książki Produkcja zwierzęca Część 3 Podręcznik: Podręcznik stanowi kompendium podstawowej, istotnej dla technika rolnika wiedzy z zakresu produkcji zwierzęcej, która pomoże ukształtować profesjonalne umiejętności i postawy zawodowe. Wiedza z zakresu przedmiotu produkcja zwierzęca jest podana w dwóch częściach podręcznika. Jej opanowanie pomoże w realizowaniu przyszłych zadań zawodowych. W części 3 podręcznika podano informacje dotyczące: -produkcji zwierzęcej w rolnictwie ekologicznym; - elementów hodowli zwierząt z uwzględnieniem genetyki, rejestrowania i znakowania; - formalno-prawnych podstaw chowu zwierząt, profilaktyki weterynaryjnej, obrotu zwierzętami i ich produktami. ![okładka](http://www.azymut.pl/azymut/BookImages/440324i.jpg)
|