Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Produkcja mlecznych napojów fermentowanych

23-05-2014, 22:59
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 56 zł     
Użytkownik agroswiat_pl
numer aukcji: 4239260650
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 1   
Koniec: 23-05-2014 22:54:37

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nasze aukcje | Napisz do nas | O nas | Koszt wysyłki | Kontakt

Kontakt

E-mail: [zasłonięte]@agroswiat.pl

Telefony:

22[zasłonięte]226-67

512-[zasłonięte]-991

[zasłonięte]500-4567

Fax.: 22[zasłonięte]434-60
Formy płatności

Tradycyjny przelew na konto

Płacę z Allegro

Płatność przy odbiorze

Książki wysyłamy:

Pocztą Polską

Kurierem Opek

Nasze konta:

721[zasłonięte]200400[zasłonięte]20239[zasłonięte]364


501[zasłonięte]555811[zasłonięte]51500[zasłonięte]071

Koszt wysyłki

Bez względu na ilość zamówionych tytułów koszt wysyłki doliczany jest jednokrotnie i zależy od wagi książek.
Tytuł Produkcja mlecznych napojów fermentowanych
Autor Praca zbiorowa
Wydawca Oficyna Wydawnicza „Hoża”
Rok wydania 2000
Liczba stron 322
Wymiary 115x165mm
Okładka miękka
Seria Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
ISBN 83[zasłonięte]85038-3

Spis treści


I. Wprowadzenie

1. Rys historyczny

2. Klasyfikacja.

3. Nazewnictwo

4. Konsumpcja.

II. Surowce i dodatki do produkcji mlecznych napojów fermentowanych

1. Mleko

2. Dodatki zwiększające suchą masę (sm)

3. Substancje słodzące

4. Hydrokoloidy

Hydrokoloidy naturalne

Hydrokoloidy semi-syntetyczne

Modyfikowane pochodne skrobi

Kazeinian sodu (E 469)

5. Dodatki smakowo-zapachowe

6. Barwniki

tem_towaro
Dziękujemy za odwiedzenie naszych aukcji!