Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Produkcja i pozyskiwanie surowców żywnościowyc

20-01-2012, 0:48
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 24.30 zł     
Użytkownik waszeksiazki
numer aukcji: 2011259961
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 7   
Koniec: 20-01-2012 12:03:01
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

szablon 33
 

Nie mogłeś lepiej trafić,

gdyż zarówno książki,
jak i e-handel to moja pasja!


 


 - przelew bankowy

 - przy odbiorze przesyłki

 - płatnołść PayU

 


Gwarancja terminowej
i zabezpieczonej wysyłki to oczywisty standard, ale i tak warto o tym przypomnieć:)

 


Prosty i zrozumiały.

Tak powinno byść u wszystkich sprzedawców! 

Tylko błagam Was,

czytajcie go... :)

 


Ta aukcja dotyczy:

 

Produkcja i pozyskiwanie surowców żywnościowych pod red. Anny Dzień

Produkcja i pozyskiwanie surowców żywnościowych

Spis treści:I. Produkcja rolnicza jako rodzaj działalności gospodarczejA. Znaczenie rolnictwa w gospodarce narodowejB. Podstawowe pojęcia i definicjeC. Cechy produkcji rolniczejII. Czynniki siedliskaA. KlimatyczneB. GleboweIII. Zabiegi agrotechniczneA. Wybrane zagadnienia z uprawy roliB. MelioracjeC. Wybrane zagadnienia z nawożenia roślinD. Wybrane zagadnienia z ochrony roślinIV. Podstawy zmianowaniaA. Pojęcia (terminologia) związane ze zmianowaniem roślinB. Czynniki zmianowania roślinC. Przyrodniczo-techniczne podstawy grupowania roślin uprawnychD. Wartość stanowisk po grupach roślin i ich przydatność pod określone warunki uprawneE. Typy płodozmianówF. Układanie płodozmianówV. Wybrane technologie produkcji roślinnejA. Rośliny zbożoweB. Rośliny okopoweC. Rośliny motylkoweD. Rośliny pastewne niemotylkoweE. Rośliny oleisteF. Użytki zieloneG. OgrodnictwoVI. Podstawy żywienia zwierzątA. Składniki pokarmowe i ich znaczenie dla organizmu zwierzątB. Charakterystyka pasz stosowanych w żywieniu zwierzątC. Żywienie zwierzątVII. Produkcja zwierzęcaA. Chów bydłaB. Chów trzody chlewnejC. Chów owiecD. Chów drobiuVIII. Inne kierunki produkcji w rolnictwieA. Czynniki wpływające na kierunki produkcjiB. Produkcja alternatywnaIX. Pozyskiwanie surowców żywnościowychA. Surowce roślinneB. Surowce zwierzęceC. Proces pozyskiwania, skupu i obrotu surowcami

Autorpod red. Anny Dzień
Oprawamiękka
WydawcaFormat AB
ISBN83[zasłonięte]86331-6
Ilosć stron382
Wymiary14,1 x 20,6

Cena tylko: 24.30 zł



Numer konta:

88 1940 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0769720 [zasłonięte] 000200



PEWNIE JAK W BANKU I NA POCZCIE :)






 Cennik wysyłki:

Produkcja i pozyskiwanie surowców żywnościowyc
list ekonomiczny- 5zł- każda następna 1zł  

list priorytetowy- 6 zł - każda następna 1 zł

list polecony- 8 zł- każda następna 1 zł

list polecony priorytetowy - 9 zł - każda następna 1 zł

przesyłka pobraniowa priorytetowa- 16 zł - każda następna 1 zł

paczka priorytetowa- 16 zł - każda następna 1 zł 
 
przesyłka kurierska 25 zł


Często zdarza się tak, że kupujecie drogie książki i wybieracie list ekonomiczny. Dla wspólnego dobra będę starać się kontaktować z Wami i namawiać Was do zmiany decyzji.
Drugi problem to waga książek - czasem nawet jeden album waży ponad 2kg i trzeba nadać go jako paczkę. A ta kosztuje o wiele więcej niż list, nawet priorytetowy. Proszę, nie denerwujcie się, jeżeli napiszę do Was z prośbą o dopłatę:)

 
Regulamin


1. Nie bierzemy odpowiedzialności za listy zwykłe - prosimy wybierać opcję "list polecony", "paczka" lub "pobranie", gdyż tylko one pozwalają śledzić losy przesyłki i reklamować w przypadku zaginięcia.

2. Wszystkie sprzedawane książki są nowe, prosto z magazynu.

3. Płatności dokonywać można poprzez przelew bankowy lub poprzez system Allegro.

4. Płatność poprzez Allegro nie powoduje przyśpieszonej realizacji zamówienia - jej rozpoczęcie to chwila wpłynięcia pieniążków na podane konto.

5. Wysyłki za pobraniem są dostępne tylko dla użytkowników posiadających minimum 5 komentarzy pozytywnych.

5. 90% zamówień realizujemy najpóĽniej na drugi dzień roboczy od ich złożenia. Pozostałe 10% to niespodziewane uszkodzenia książek w magazynie, ich brak spowodowany pomyłką lub inne wypadki losowe. 

6. W razie pytań i wątpliwości jesteśmy do dyspozycji zarówno drogą mailową jak i za pomocą komunikatora gadu-gadu