Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

PRAWO ŻYWNOŚCIOWE UE A SYSTEMY GMP, GHP, HACCP

28-02-2012, 16:17
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Najwyzsza cena licytacji: 5 zł      Aktualna cena: 5 zł     
Użytkownik marges
numer aukcji: 2078418336
Miejscowość Warszawa
Licytowało: 1    Wyświetleń: 45   
Koniec: 01-02-2012 08:44:04

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2006
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP, GHP, HACCP

Jolanta Kowalska, Ewa Majewska, Mieczysław W. Obiedziński, Marek R. Zadernowski

W przeciwieństwie do obecnie obowiązujących dyrektyw, które nie działają wprost na przedsiębiorcę a jedynie przez przepisy krajowe, nowe przepisy Unii Europejskiej zostały przygotowane w formie rozporzadzeń, które działają wprost na przedsiębiorcę oraz urzędową kontrolę żywności i są nadrzędne wobec przepisów krajowych, które mogłyby być z niezgodne z ich zapisami.
Wydawnictwo: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr.

STAN: DOBRY